IJssel Dykes Deventer: sporten met vrouwen


Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 3 september 2020 tot en met 17 december 2020. De eerstvolgende keer is op 1 oktober 2020 19.45

  • Locatie: Deventer | Gymzaal 'De Duivengang'
  • Categorieën: , ,
  • Toekomstige data:

IJssel Dykes is een initiatief van COC Deventer; een sportieve groep vrouwen die iedere donderdagavond in wisselende samenstelling basketbalt, voetbalt of volleybalt. Je hoeft echt geen topsporter te zijn. Plezier en sportiviteit staan voorop: lekker in beweging zijn, anderen ontmoeten en gezellig wat met elkaar drinken na afloop van de training.

Wandelen naast het zaalsporten
Naast het sporten in de zaal is de donderdagavond uitgebreid met een wandelgroep; voor vrouwen die niet in staat zijn om in de zaal te sporten of gewoon willen wandelen. De aanvangsttijd en startplaats is gelijk aan het sporten in de zaal en dus om 19.45 uur in de sportzaal aan de Duivengangspassage. We lopen ongeveer een uur en eindigen bij de zaal of voor de nazit in het Burgerweeshuis.

Donderdagavond van 19.45 – 21.00 uur
Broederenstraat 1, gymzaal ‘De Duivengang’. Ingang is in De Duivengang (straatje van de ANWB naar Xenos); het hek door en gelijk de trap op.
Basketbal, voetbal en volleybal; steeds drie trainingen achter elkaar dezelfde sport.
Ben je lid van het COC dan is de training gratis, anders betaal je € 3,00.
Na het sporten gaan we wat drinken in het Burgerweeshuiscafé, ongeveer 100 meter vanaf de gymzaal.

Dit zijn de huishoudelijke regels:
– Draag zaalschoenen. Je mag in de sportzaal geen schoenen dragen, waarvan de zolen afgeven op de vloer van de sportzaal of waarmee op straat wordt gelopen.
– Draag je een bril en ga je basketballen of volleyballen, dan is het advies een sportbril te kopen. Die kan tegen een stootje en blijft beter op je hoofd zitten.
– Het dragen van sieraden tijdens het sporten is niet toegestaan. Je loopt hierdoor kans op verwondingen.
– IJssel Dykes is niet aansprakelijk voor eventueel letsel of voor diefstal of verlies van eigendommen. Laat kostbaarheden zo veel mogelijk thuis.

Leuk als je komt meetrainen! Wil je meer informatie of heb je vragen stuur dan een mail naar [email protected].