Inloop en dagactiviteiten voor LHBTI+ senioren


Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 9 mei 2023 tot en met 19 december 2023. De eerstvolgende keer is op 26 september 2023 10.00

  • Locatie: Amsterdam | Het Spaarnhout
  • Categorieën: , , , , ,
  • Toekomstige data:

Wil jij actief bezig zijn en roze Amsterdammers ontmoeten? Dat kan bij Cordaan!

Speciaal voor senioren met een LHBTI+ achtergrond bieden wij creatieve dagactiviteiten aan in Atelier De Buren van Het Spaarnhout. Hier kun je in een ongedwongen sfeer samenzijn met leeftijdsgenoten en meedoen aan verschillende (creatieve) activiteiten.

Kom een keer langs voor een informele kennismaking en ervaar het zelf.

Inloop en dagactiviteiten In ons sfeervolle en ruime atelier, draait alles om ambacht en creativiteit. Ontwikkel je talenten in bijvoorbeeld illustreren, schilderen, keramiek en textiele werkvormen. Daarnaast staat gezelligheid centraal. We beschikken over een ruime keuken waar we samen kunnen koken, bakken en eten. Je vindt ons in nieuwbouwwijk Houthaven, grenzend aan de gezellige Spaarndammerbuurt.

Meedoen?
Interesse om deel te nemen aan onze inloop of dagactiviteiten? Neem dan contact op via tel. 06 41096735, mail ons of kom vrijblijvend langs voor een kennismaking.

Wanneer?
Elke dinsdag van 10:00 tot 14:30 uur (inloop en dagactiviteiten).

Waar?
Atelier De Buren Spaarnhout
Revaleiland 4
1014 ZG Amsterdam
T 020 2048425
M 06 41096735
E [email protected]

N.B.: Tijdens de inloop serveren we gratis een kop koffie of thee. Lunch je mee, dan vragen we een kleine bijdrage. We bieden ook dagactiviteiten aan op basis van een WMO of een WLZ-indicatie (particulier tarief). Kom je hiervoor in aanmerking, dan helpen we je graag bij de aanvraag hiervan.

Website