Jong&Out Arnhem


Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 15 januari 2023 tot en met 17 december 2023. De eerstvolgende keer is op 18 juni 2023 13.00

  • Locatie: Arnhem | Café Bosch
  • Categorieën: , ,
  • Toekomstige data:

Jong&Out Arnhem, elke 3e zondag van de maand van 13.00 – 16.00 uur.

Jong&Out is dé community voor iedereen tot en met 18 jaar, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit 🏳️‍🌈 ook is. Vind jij het leuk om andere jongeren uit Arnhem en omgeving te ontmoeten, meld je dan aan voor een Jong&Out Arnhem meeting!

Er worden regelmatig leuke activiteiten gehouden, zoals een filmvertoning, een barbecue of voorlichting.

Facebook Website Instagram

Als je wilt komen, meld je dan aan:
E-mail: [email protected].
Telefoon: (026) 442 31 61.


In heel Nederland vinden er Jong&Out meetings plaats, dus ook bij jou in de buurt! Op een Jong&Out meeting doe je gezellige activiteiten waarbij je anderen leert kennen zoals: tafelvoetballen, spelletjes, pizza’s bakken of gamen. Je mag naar de meetings komen tot en met je 18e en het kost niks!

Wil je langskomen maar vind je het nog een beetje spannend? Maak je geen zorgen, de begeleiders zullen ervoor zorgen dat je je snel thuis voelt. Als je het fijn vindt, kun je ook je ouders meenemen, zodat ze even kennis kunnen maken met het team.

Alle meetings worden geplaatst in het meeting overzicht in de app, neem een kijkje en meld je aan voor een meeting bij jou in de buurt!

Kijk voor meer informatie op www.jongenout.nl