Jong&Out Eindhoven meeting


Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 14 januari 2023 tot en met 9 december 2023. De eerstvolgende keer is op 14 oktober 2023 13.00


Jong&Out is de community voor lesbische, homo- en biseksuele, en transgender (LHBT) jongeren tussen de 13 en 19 jaar.

Tijdens de Jong&Out activiteiten zijn er altijd begeleiders aanwezig en wordt er geen alcohol geschonken. Het zijn bijeenkomsten waar je elkaar kunt leren kennen op een ontspannen manier, en in een veilige omgeving. Zo worden er regelmatig spelletjesmiddagen of andere activiteiten gehouden. Maar je kunt natuurlijk ook altijd gewoon een beetje rondhangen.

Tijdens de Jong&Out activiteiten zijn er altijd begeleiders aanwezig en wordt er geen alcohol geschonken.

Instagram Facebook Website


In heel Nederland vinden er Jong&Out meetings plaats, dus ook bij jou in de buurt! Op een Jong&Out meeting doe je gezellige activiteiten waarbij je anderen leert kennen zoals: tafelvoetballen, spelletjes, pizza’s bakken of gamen. Je mag naar de meetings komen tot en met je 18e en het kost niks!

Wil je langskomen maar vind je het nog een beetje spannend? Maak je geen zorgen, de begeleiders zullen ervoor zorgen dat je je snel thuis voelt. Als je het fijn vindt, kun je ook je ouders meenemen, zodat ze even kennis kunnen maken met het team.

Alle meetings worden geplaatst in het meeting overzicht in de app, neem een kijkje en meld je aan voor een meeting bij jou in de buurt!

Kijk voor meer informatie op www.jongenout.nl