Jong&Out Haarlem


Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 12 september 2020 tot en met 12 december 2020. De eerstvolgende keer is op 10 oktober 2020 13.00


We zijn terug van weggeweest en organiseren een gezellige meeting in Flinty’s! Veilig op 1,5 m afstand natuurlijk!  💫

We zijn verplicht om de aanmeldingen bij te houden om te voldoen aan de richtlijnen van het RIVM. Dit is nodig om, indien nodig, contactonderzoek uit te voeren en het aantal personen aanwezig op de meeting bij te houden. De gegevens die je invult blijven maximaal een maand bewaard.

Heb je vragen? Neem contact op met [email protected]


Jong&Out is een online platform waar lesbische, homoseksuele, biseksuele en transgender (LHBT) jongeren elkaar kunnen ontmoeten. Ook voor jongeren die nog twijfelen is Jong&Out een goede plek om vragen te stellen en in contact te komen met gelijkgestemden. Naast de digitale ontmoetingsplek, www.jongenout.nl, zijn er ook plekken in heel Nederland waar jongeren elkaar in het echt kunnen ontmoeten. Zo ook in Haarlem.

Wanneer is Jong&Out Haarlem?
Elke tweede zaterdag van de maand is er een meeting van 13.00 tot 17.00 uur (let op: in juli en augustus is er geen meeting) in Flinty’s aan de Gedempte Oude Gracht 138, 2011 GX Haarlem. Daar kan je samen met leeftijdgenoten praten, spelletjes spelen, film kijken, muziek luisteren en nog meer. Jong&Out is tot en met 18 jaar. Jong&Out is van, voor en door jongeren. dit betekent dat de jongeren zelf mogen invullen wat ze gaan doen op de meetings. iedereen is vrij om zijn/haar eigen plan te trekken.

Begeleiding
Tijdens de meeting zijn er altijd minimaal drie begeleiders aanwezig. De begeleiders zijn er voor een luisterend oor als de jongeren hun ei kwijt willen en om te zorgen dat de veiligheid van iedereen gewaarborgd blijft.

Contact
Heb je vragen of opmerkingen? Je kunt ons mailen op [email protected] of bellen of Appen naar: 06- 49111166.

Ook zijn wij te vinden onder een eigen Facebookpagina. Daar vind je meer over onze evenementen/meetings.

Op de landelijke Jong&Out website hebben wij een eigen pagina. Heb jij een idee wat we zouden moeten organiseren? Of wil je graag een keertje komen maar wil je eerst meer informatie? Stuur ons dan een mailtje ([email protected]) of een privébericht op onze Facebook-pagina.

Jong&Out Haarlem is onderdeel van COC Kennemerland