Jong&Out Leiden en Expreszo


Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 19 januari 2020 tot en met 20 juni 2020. De eerstvolgende keer is op 20 juni 2020 18.00


Kom jij ook? Jong&Out is voor de leeftijd 12-18 jaar en Expreszo 18-27 jaar! De meetings zijn in de bovenbar van bardancing de Kroon aan de Langegracht 65 in Leiden! Gezelligheid, spelletjes, eten, drankjes! 🌟🤗

Landelijke website
Jong&Out is een landelijk initiatief van COC Nederland. Ook in andere steden zijn er al Jong&Out-groepen te vinden. Er is ook een landelijke website van Jong&Out. Daar kun je met andere holebi-jongeren – hier uit de regio, maar ook uit andere plaatsen in Nederland – praten over alles wat je bezighoudt: je coming-out, verliefd worden, je vriendje of vriendinnetje, of gewoon over wat je vandaag hebt meegemaakt.

Een prima virtuele plek om andere jongeren te leren kennen en je ei kwijt te kunnen! En deze site is écht alleen maar voor jongeren: je krijgt alleen toegang als je jonger bent dan 19 jaar. Dat wordt gecontroleerd door een kopie van je id-kaart op te sturen of daar je id-kaart op de webcam te laten zien aan iemand van de organisatie.

Meehelpen?
Jong&Out is niet alleen vóór jongeren, maar vooral ook dóór jongeren! Door jou dus! Heb je een gek idee? Wil je een keer wat organiseren? Laat dan vooral snel wat van je horen! Je kunt ons mailen op [email protected].