Jong&Out Haaglanden


Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 26 januari 2020 tot en met 27 december 2020. De eerstvolgende keer is op 27 september 2020 13.00


Jong&Out is voor de doelgroep in de leeftijd van 12 tot 18 jaar. Ben je ‘out’ of twijfel je daar nog over, en lijkt het je leuk in contact te komen met leeftijdgenoten met dezelfde gevoelens? Kom dan langs bij onze maandelijkse Jong&Out meetings!

Elke maand kun je als jonge homoseksuele, biseksuele, lesbische en transjongere andere jongeren van 12 tot en met 18 jaar uit Den Haag en omgeving ontmoeten en samen leuke activiteiten ondernemen tijdens de Jong&Out meetings.

Tijdens zo’n activiteit kun je gezellig over alledaagse dingen praten, of juist je gevoelens en ervaringen met elkaar delen. Wat voor activiteiten worden er dan zoal georganiseerd? Dit hangt natuurlijk geheel af van jullie, want Jong&Out is voor en door jongeren. Maar om een voorbeeld te geven denk dan aan film kijken, creatieve middag, spelletjes doen en overige leuke dingen. Tijdens de Jong&Out meetings zijn er altijd deskundige begeleiders aanwezig. Er wordt geen alcohol geschonken en als je ouders per se mee willen, worden die in een andere ruimte ontvangen. Gelieve wel van te voren aangeven als je ouders mee willen komen, dan kunnen wij hier rekening mee houden. Denk dan aan overige jongeren informeren, en aparte ruimte inrichten voor de ouders om ze in op te vangen.

Begeleiding
De begeleiders zijn tussen 20 en de 30 jaar en komen uit Den Haag en omstreken. En hebben net zoals jij zelf ervaring met uit de kast komen, of een coming out van dichtbij hebben meegemaakt. Zij vinden het leuk om samen met jou te bedenken en uit te voeren tijdens de maandelijkse meetings. De begeleiders worden zelf ook weer bijgestaan en begeleid door een coördinator. De coördinator is eindverantwoordelijke voor de Jong&Out organisatie.

Doe je mee?
Jong&Out is niet alleen vóór jongeren, maar vooral ook dóór jongeren! Door jou dus! Heb je een leuk idee? Wil je een keer wat organiseren? Laat dan vooral snel wat van je horen! Stuur dan een mailtje met daarin je naam en leeftijd naar: [email protected]

Als je naar één van de Jong&Out meetings wilt komen, meld je dan aan!

Meetings vinden plaats op iedere laatste zondag van de maand.

Facebook
Website