Jong&Out meeting Limburg


Evenementgegevens

Dit evenement eindigde op 13 september 2020


Jong&Out Limburg is de werkgroep van COC Limburg, die elke tweede zondag van de maand een meeting organiseert voor homoseksuele, lesbische, biseksuele en transgenderjongeren tot en met 18 jaar.

Deze meetings zijn bedoeld om de jongeren in contact te laten komen met andere jongeren van dezelfde leeftijd. Daarom wordt bij elke meeting een activiteit georganiseerd om hen samen een leuke middag te bezorgen, zoals samen schaatsen, bowlen, barbecueën of lasergamen. Ook organiseren we af en toe een meeting in het kader van hun persoonlijke ontwikkeling, om hen bijvoorbeeld te sterken in hun coming-out of hun zelfvertrouwen.

We doen ons best om deze meetings zo laagdrempelig mogelijk te maken. Daarom hoeven jongeren zich niet aan te melden voor de meetings en kunnen ze gewoon binnen komen lopen wanneer ze willen. Verder is elke meeting volledig gratis, zodat ze die kosten niet te hoeven verantwoorden bij hun ouders.

Wij zijn tevreden als elke jongere die de eerste keer voorzichtig bij ons binnen komt schuifelen, na afloop van de meeting een leuke middag heeft gehad met anderen die weten hoe hij of zij zich voelt en ook na de meeting met hen in contact blijft. Vaak zien we deze jongeren in de loop van de tijd groeien in zijn of haar persoonlijke ontwikkeling, wat natuurlijk alleen maar mooi is.

Heb je een vraag, een opmerking, een klacht, een suggestie, een compliment of iets anders? Het makkelijkste is het dan om ons een mail te sturen op: [email protected].

Bellen kan ook naar: 043 – 321 8337

Facebook Jong&Out Limburg