Jong&Out Arnhem


Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 17 januari 2021 tot en met 20 juni 2021. De eerstvolgende keer is op 21 maart 2021 13.00


Ga a.u.b. na op Facebook of er activiteiten plaatsvinden in verband met de covid-19 maatregelen.

Jong & Out is er speciaal voor jou: jongen of meid tot en met 18 jaar die homoseksuele, biseksuele, lesbische of transgender gevoelens heeft.

Het is een relaxte plek om andere jongeren te ontmoeten, om te chillen of te dansen. We hanteren daarom een gecontroleerd deurbeleid. Dit betekent dat wij de toegang weigeren aan mensen die buiten de doelgroep vallen. Ouders en voogden zijn van harte welkom.

Er worden regelmatig leuke activiteiten gehouden, zoals een filmvertoning, een barbecue of voorlichting.

Volg ons op Facebook.

Als je wilt komen, meld je dan aan:
E-mail: [email protected].
Telefoon: (026) 442 31 61.

logo


In heel Nederland vinden er Jong&Out meetings plaats, dus ook bij jou in de buurt! Op een Jong&Out meeting doe je gezellige activiteiten waarbij je anderen leert kennen zoals: tafelvoetballen, spelletjes, pizza’s bakken of gamen. Je mag naar de meetings komen tot en met je 18e en het kost niks!

Wil je langskomen maar vind je het nog een beetje spannend? Maak je geen zorgen, de begeleiders zullen ervoor zorgen dat je je snel thuis voelt. Als je het fijn vindt, kun je ook je ouders meenemen, zodat ze even kennis kunnen maken met het team.

Alle meetings worden geplaatst in het meeting overzicht in de app, neem een kijkje en meld je aan voor een meeting bij jou in de buurt!

Kijk voor meer informatie op www.jongenout.nl