Kouros Bootcamp


Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 20 maart 2021 tot en met 26 juni 2021. De eerstvolgende keer is op 22 mei 2021 10.00


Een bootcamp training is een full body workout en is geschikt voor zowel mannen als vrouwen, op alle fitness niveaus. Het accent van een bootcamp training ligt op afvallen en het vergroten van kracht, snelheid, uithoudingsvermogen en behendigheid.

Waarom bij Kouros?
De bootcamp bij Kouros geeft gezelligheid bij andere bekenden binnen jouw sportvereniging. Daarbij is het drempelverlagend voor het (makkelijk) leren kennen van nieuwe mensen. De bootcamp training wordt gegegeven door een ervaren professionele trainer.

Lesinformatie
Tijdens een Bootcamp training, sport je altijd in de buitenlucht. Er worden allerlei oefeningen gedaan waarvoor je geen apparaten nodig hebt, maar dingen uit de natuur. Denk hierbij aan bijvoorbeeld bankjes, boomstronken en trapjes, maar ook aan je eigen lichaamsgewicht (in de vorm van push ups bijvoorbeeld) wordt gebruikt als ‘fitness apparaat’. Ook doe je oefeningen samen met andere mensen en dat maakt het ook een sociale sport. Kijk naar het filmpje hieronder voor een indruk van Kouros Bootcamp

Waar en wanneer
Iedere zaterdagochtend tussen 10.00 en 11.00 uur. Verzamelen vanaf 9.50 uur bij het gebouw Sterrenwacht, Alberdingk Thijmlaan 3 te Eindhoven. Mogelijk wordt binnenkort de optie geboden ook op woensdagavond een bootcamp training te volgen. Info hierover volgt later.

Kosten
Bootcamp werkt met een strippenkaart. Deze kost € 50,=. Hiervoor kun je totaal 10 keer deelnemen. Daarnaast betaal je de contributie voor je lidmaatschap voor Kouros (€24,- per jaar)

Website
Inschrijven