Maandelijkse borrel Roze Stadsdorp Amsterdam


Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 18 augustus 2020 tot en met 15 december 2020. De eerstvolgende keer is op 20 oktober 2020 17.30


Beste Rozestadsdorpers.
In navolging op de coronamaatregelen moeten wij heel voorzichtig blijven, en willen we jullie opnieuw uitnodigen voor onze gezamenlijk maandelijkse RSA- borrel in de buitenlucht op de daarvoor zeer geschikte lokatie café de Tropen.
Let wel: aanmelden alleen via dit e-mailadres: [email protected] met vermelding van naam, e-mailadres en telefoonnummer.

Welkom bij de maandelijkse borrel Roze Stadsdorp AmsterdamOp dinsdag 15 september is een beperkt aantal Rozestadsdorpers weer welkom van 17.30 – 19.30 uur in de binnentuin, onder de bomen (in de buitenlucht) van café de Tropen. Door de maatregelen rond corona is de horeca zelf verantwoordelijk voor het naleven van de voorschriften en dus wordt deze borrel volgens een aangepast concept van de café de Tropen georganiseerd.

Hieronder volgen de voorwaarden en regels om deze borrel te kunnen houden en te doen slagen.

Vóór de borrel:

 • Er is plek voor een maximaal aantal personen in verband met de aan te houden 1,5 m. afstand.
  Je eerst per mail aanmelden is daarom noodzakelijk.
 • Je kunt je aanmelden (alleen voor je zelf) door het sturen van een mail naar dit adres:
  [email protected] onder vermelding van naam, e-mailadres èn telefoonnummer.
  Deze informatie is nodig omdat bezoekers geregistreerd moeten staan bij aankomst én te traceren moeten zijn ingeval van een contactonderzoek.
 • Je moet echter wel klachtenvrij zijn al enkele dagen voor de borrel.
  Mocht je op de dag zelf alsnog klachten krijgen, meld je dan wel meteen af op dit zelfde mailadres. Ook als je om een andere reden toch niet kunt komen. Dit omdat we een wachtlijst aanleggen als er teveel belangstellenden zijn en je mensen die daarop staan dan alsnog de kans geeft te komen.
 • Verder dien je je natuurlijk te houden aan de geldende regels met betrekking tot anderhalve meter afstand. Ook wordt er bij binnenkomst naar je gezondheid gevraagd, een vereiste opgelegd door de overheid.
 • Na aanmelding ontvang je uiterlijk drie dagen voor de borrel een bericht: of een bevestiging (met route naar ontvangstplek) of een melding dat je op de wachtlijst staat.
 • Nb.Het is verstandig om bij twijfelachtig weer ook onze Facebookpagina-evenementen in de gaten te houden.
  Let op: bij heel slecht weer of tussentijdse strengere aanpassing coronamaatregelen door de gemeente Amsterdam of de overheid wordt de borrel afgelast.

Tijdens de borrel:

 • Bij aankomst meld je je bij de aangegeven entrée aan bij onze gastheren/vrouwen.
 • Iedereen wordt verzocht aan tafeltjes te zitten. Je kunt niet staan of rondlopen. Ook de drankjes worden aan tafel opgenomen, geserveerd, en direct afgerekend.
 • Bij aankomst kiest iedereen een tafel en tafelgenoten (max. 4/5 personen aan een tafel).
 • Om je de gelegenheid te geven ook anderen te spreken, wisselen we weer op een zelfde moment van tafels en tafelgenoten.
  Tip: zoek vooral eens mensen op die je nog niet (goed) kent, dat is namelijk juist de doelstelling van onze maandelijkse borrel.

Heb je zin om bij (weer) bij deze zomerborrel buiten aanwezig te zijn onder gestelde voorwaarden en onder eigen verantwoordelijkheid? Geef je dan snel op middels bovenstaand e-mailadres.

Nogmaals:
Kom NIET wanneer je ziek bent, koorts hebt , keelpijn hebt , je hoest of je hebt  de afgelopen twee weken contact gehad met iemand die corona heeft!

We hebben er zin in!
Namens de Borrelcommissie: Lianne,Marijke,Mara,Niels.


De Roze Stadsdorpborrels worden iedere maand georganiseerd op elke 3e dinsdag van de maand van 17:30 tot 19:30 uur. De locaties wisselen een paar maal per jaar.

Kom je voor de eerste keer, probeer dan al om 17.15 uur aanwezig te zijn voor een persoonlijke kennismaking. Onze gastheer/gastvrouw heet je graag van harte welkom!

Om nog meer mensen te bereiken voor onze borrel en ons Roze Stadsdorp: nodig je vrienden en kennissen uit en neem ze eens mee; elke keer vinden er weer onverwachte, verrassende ontmoetingen plaats.

Houdt de website in de gaten voor de locatie en meer activiteiten.

Doelstelling Roze Stadsdorp Amsterdam
Life Gets Better Together!

Het Roze Stadsdorp Amsterdam is een netwerk voor roze nabuurschap voor alle 50+ LHBTQI-ers in Amsterdam en omstreken. Zorgen voor jezelf en voor elkaar. Nu en later. Daarom!

image002