Mankracht borrel AFGELAST tot nader order


Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 21 mei 2020 tot en met 18 juni 2020. De eerstvolgende keer is op 18 juni 2020 18.00


Mankracht Rotterdam is de naam van het Rotterdamse netwerk voor gay professionals die graag, buiten of naast het bestaande kroegencircuit, gelijkgestemden ontmoeten. Mankracht Rotterdam organiseert iedere 3e donderdag van de maand van 18.00 tot 21.00 uur een borrel.

Borrel
Bij elke bijeenkomst wordt een bekende of minder bekende gay professional op de Mankrachtkruk aan de tand gevoeld door onze interviewers Jos Hooyschuur, Kees Vrijdag of Peter Kuijer. Elk gesprek heeft een thema waarover gediscussieerd kan worden.

Mankracht Rotterdam, gestart in januari 2009, is een initiatief van Marc Fonville, Frank de Laat en Pieter Grootenboer. Mankracht Rotterdam heeft een gezelligheidskarakter, maar voorziet ook in een maatschappelijk netwerk. Vanuit dit netwerk kunnen allerlei activiteiten worden georganiseerd zoals presentaties, diners, excursies en dergelijke. Suggesties, ideeën en bijdragen in hand- en spandiensten zijn meer dan welkom!

Sinds de oprichting van Mankracht Rotterdam is het professionele netwerk gegroeid naar 420 deelnemers. Het netwerk is divers: alle sectoren zijn vertegenwoordigd.

Belangstellenden kunnen zich als deelnemer aanmelden door het contactformulier in te vullen, of een mail te sturen aan: [email protected].

Facebookpagina