Margreet Dolman brengt Warmte, dominee Gremdaat wijst de weg


Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 4 december 2020 tot en met 2 januari 2021. De eerstvolgende keer is op 4 december 2020 20.30

  • Categorieën: , , , , ,
  • Toekomstige data:

Wat fijn dat het toch gezellig kan worden in de decembermaand! Normaal zou je misschien naar onze wintervoorstelling gaan in het Betty Asfalt Complex en nu moet je de beroemde Betty Sfeer thuis creëren maar het gaat wel door! We laten ons niet klein krijgen! Samen met dominee Gremdaat en dokter Valentijn gaan we maar liefst 6 (zes) verschillende voorstellingen geven gedurende de maand december en januari.

Wat leuk hè. Ik heb er zo’n zin in!

Vanaf 4 december gaan dominee en ik ons uit de naad werken zodat we de hele maand december warmte en troost de huiskamer in kunnen werpen.

Het zal anders zijn dan in ons knusse theatertje, anders dan in onze warmmenselijke foyer, maar we gaan wel zorgen voor een spectaculaire nieuwe invalshoek!

Zes voorstellingen rechtstreeks vanuit Betty Asfalt in jouw huiskamer. Zoals het er nu uitziet mag je 2 mensen thuis ontvangen, maar je kunt met meerdere mensen afspreken zodat ieder voor zich, gelijktijdig, gaat kijken. In de pauze kun je met elkaar bellen en net zo praten als je normaal in onze foyer doet. Want dat is ook het fijne: we beginnen om 20.30 uur, zoals elk jaar, en we hebben omstreeks 21.15 uur pauze, zodat je naar de wc kan gaan, wat drinken, bellen en dan na de pauze, omstreeks 21.35 uur zal ik op het toneel verschijnen. Was het maar al zo ver.

Jullie worden er ook op een sympathieke en uiteraard vrijwillige wijze bij betrokken. Je mag tijdens de voorstelling een belevenis sturen. De meest interessante, grappige of ontroerende belevenissen worden door dokter Valentijn uitgezocht en daar ga ik dan mee beeldbellen. De uitverkorenen krijgen een mooi cadeau, net als in de normale wintervoorstelling. We gaan trouwens sowieso veel cadeaus weggeven omdat veel mensen in deze coronatijd te weinig cadeaus krijgen. En voor de kinderen ga ik Bert uit Sesamstraat vragen of hij iets wil zeggen.

Dus als ik het even mag samenvatten, we gaan ons in december rechtstreeks uit de naad werken om jullie een fijne tijd te bezorgen. En nu ook voor de Nederlanders in het buitenland. Dat is het leuke van een streamvoorstelling, over de hele wereld kun je meekijken. En een streamticket is nog goedkoper dan een normaal ticket.

Meer gezelligheid voor minder geld, waar heb je dat nog. Dus…

Ik laat jullie niet in de steek, jullie mij, hoop ik, ook niet.
Margaretha Esther Dolman

Meer informatie of reserveren, klik dan hier