Jong&Out – meeting door en voor LHBT-jongeren t/m 18 jaar


Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 12 januari 2020 tot en met 13 december 2020. De eerstvolgende keer is op 11 oktober 2020 13.00


Jong&Out is de community voor iedereen tot en met 18 jaar, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is.

Binnen Jong&Out willen we dat iedereen zich welkom voelt. Dus als je lesbisch, homo, bi, trans(gender), hetero, in-dubio, pan, non-binary, queer of aseksueel bent of een intersekse-conditie hebt: Jong&Out de plek voor jou!

Jong&Out
Tijdens Jong&Out meetings wordt geen alcohol geschonken. Er zijn altijd twee volwassen begeleiders aanwezig. Ook is er altijd plek voor ouders om bij elkaar te komen. U bent dus van harte welkom om met de begeleiders kennis te maken en te kijken of deze meetings interessant zijn voor uw kind.

Als u vragen heeft over Jong&Out kunt u bellen met ons secretariaat 010-4141555 op werkdagen tussen 14 en 16 uur of mailen naar [email protected].

Er worden overal in het land Jong&Out meetings georganiseerd, van Limburg tot Groningen. Dit zijn bijeenkomsten waar je elkaar kunt leren kennen op een ontspannen manier, en in een veilige omgeving. Zo worden er soms bijvoorbeeld spelletjesmiddagen gehouden. Maar je kunt natuurlijk ook altijd gewoon een beetje rondhangen.

Facebook
Instagram