Najaarswandeling Kouros Eindhoven


Evenementgegevens


Vanwege de nieuwe COVID19-maatregelen wordt de najaarswandeling verschoven van 25 oktober naar zondag 13 december. Als je je al hebt opgegeven dan ontvang je hierover een mail. De najaarswandeling is in de omgeving van Vessem en Wintelre voor alle leden en vrienden van Kouros en andere belangstellenden. Een mooie gelegenheid om lekker buiten te zijn, van de natuur te genieten en weer eens bij te praten of juist kennis te maken met onze sportvereniging Kouros.

Wij verzamelen om 12.30 uur bij “Hotel-brouwerij De Gouden Leeuw”, Jan Smuldersstraat 24, 5512 Vessem. Kouros biedt jullie koffie/thee en iets lekkers aan.

Er is volop parkeerruimte achter het hotel. Daar begint en eindigt onze wandeling van ca. 15 km door de omgeving.

Halverwege nemen we een drankje op een gezellige locatie het “Golf- & Recreatiepark ’t Caves”.
Versnapering is dan wel voor eigen rekening.

Aangezien door de coronamaatregelen er beperkte ruimte is bij het COC om te eten, hebben wij deze activiteit laten vervallen.

Doe je mee? Meld je aan bij [email protected] en geef gaan met hoeveel mensen je komt.

N.B.: Als de weersomstandigheden dermate slecht zijn dan schrappen we de wandeling. Ook wanneer er beperkingen door coronamaatregelen opgelegd worden kan de wandeling geannuleerd of verplaatst worden. Geef daarom altijd de namen van de deelnemers, je e-mailadres en/of je 06 nummer aan ons door !!!.
Ook als je op zoek bent naar een lift of als je juist mensen kunt meenemen kun je dat ons laten weten.

Facebook