Najaarswandeling Roze 50+


Evenementgegevens


Vanwege corona was het afgelopen maanden wat rustig. Inmiddels beginnen er weer evenementen te ontstaan. Zo ook de Najaarswandeling van Roze 50+.

Vanwege coronatijd heeft het even stilgelegen, maar de organisatie achter Roze 50+ is van plan om de activiteiten weer op te pakken. Zij kijken nu of er interesse is om een wandeling te maken in Zeeuws-Vlaanderen op zondag 18 oktober. Het gaat om een wandeling van zo’n vijf kilometer beginnende in Westdorpe en dan naar Canisvliet. De start van de wandeling is bij restaurant De Baeckermat in Westdorpe. Honden zijn ook welkom tijdens deze wandeling, maar zij moeten wel aangelijnd zijn.

De start is dus op zondag 18 oktober om 15:00. Er wordt gestart met koffie of thee en naderhand is er nog een mogelijkheid tot een drankje (wel op eigen kosten). Naderhand kun je ook beslissen of je nog wilt blijven eten, ook deze kosten zijn voor eigen rekening.

Om je aan te melden moet je even een e-mail sturen voor 25 september 2020 naar [email protected]. Ook eventueel vermelden of je naderhand ook blijft eten in het restaurant.

Website