Online Huiskamercafé – thema Drijfveren


Evenementgegevens


Wat is een huiskamercafé?
Het huiskamercafé is een ontmoetingsplek voor lesbische vrouwen (LBTQ+). Een manier om elkaar te leren kennen. We wisselen met elkaar uit rondom een thema, verkennen bij onszelf en bij elkaar. We gaan met elkaar in gesprek vanuit wederzijds respect en nieuwsgierigheid.

Je gaat in kleine groepjes van 4-5 vrouwen met elkaar in gesprek aan de hand van vragen rondom het thema. Loes en Lenny zijn de gastvrouwen en zij zullen vooraf de vragen bedenken om het gesprek goed op gang te brengen. De vragen zijn bedoeld om met elkaar te delen vanuit persoonlijke verhalen.

Thema: ‘Drijfveren’
Het thema voor vrijdag 27 november is ‘Drijfveren’. Wat drijft jou? Welke persoonlijke waarden zijn belangrijk in jouw leven en waarom eigenlijk? Waar krijg je energie van? Wat kost jou energie? Welke typen mensen heb jij het liefst om je heen?

Online – hoe werkt dat?
Dit is een online Huiskamercafé. We maken hiervoor gebruik van een videobel-programma. Je hoort en ziet elkaar via je telefoon, tablet of laptop. Meer over hoe het werkt lees je hier.

Dit online huiskamercafé (voorheen de online borrel) wordt georganiseerd door Loes en Lenny.

Aanloop: vanaf 19:45 kun je inloggen. Zorg dat je om 20:00 helemaal klaar zit.
Locatie: online vanuit je eigen laptop, tablet of telefoon.
Kosten: gratis. Vanaf december 2020 vragen we een klein bedrag per Huiskamercafé.
Gastvrouwen: Loes en Lenny
Taal: Nederlands
Aanmelden: Vooraf aanmelden is verplicht. Stuur een mail naar [email protected]

Poink organiseert activiteiten voor lesbische vrouwen (LBTQ+) in de regio Arnhem en Nijmegen. Voor het online Huiskamercafé is elke lesbische vrouw (LBTQ+), onafhankelijk van waar zij / die woont, welkom. De voertaal is Nederlands. Doe je ook mee?

Website
Facebook event