Online Huiskamercafé thema “Jezelf zijn”


Evenementgegevens


Wat is een huiskamercafé?
Het huiskamercafé is een ontmoetingsplek voor lesbische vrouwen (LBTQ+). Een manier om elkaar te leren kennen. We wisselen met elkaar uit rondom een thema, verkennen bij onszelf en bij elkaar. We gaan met elkaar in gesprek vanuit wederzijds respect en nieuwsgierigheid.

Thema: “Jezelf zijn”
Het thema voor zondag 1 november is “Jezelf zijn”. Na een korte uitleg ga je steeds in groepjes van 4-5 vrouwen met elkaar in gesprek aan de hand van een vraag rondom het thema. Annick en Lenny bereiden weer 3 vragen voor. De vragen zijn bedoeld om met elkaar te delen vanuit persoonlijke verhalen.

Online – hoe werkt dat?
Dit is een online huiskamercafé. We maken hiervoor gebruik van een videobel-programma. Je hoort en ziet elkaar via je telefoon, tablet of laptop. Meer over hoe het werkt lees je hier: Een online Huiskamercafé: hoe het werkt en de gespreksregels.

Dit online huiskamercafé (voorheen de online borrel) wordt georganiseerd door Annick en Lenny.

Aanloop: vanaf 13:45 kun je inloggen. Zorg dat je om 14:00 helemaal klaar zit.
Locatie: online vanuit je eigen laptop, tablet of telefoon.
Kosten: gratis, je verzorgt alleen je eigen hapje en drankje
Taal: Nederlands
Aanmelden: Vooraf aanmelden is verplicht. Stuur een mail naar [email protected]

Poink organiseert activiteiten voor lesbische vrouwen (LBTQ+) in de regio Arnhem en Nijmegen. Voor het online Huiskamercafé is elke lesbische vrouw (LBTQ+), onafhankelijk van waar zij / die woont, welkom. De voertaal is Nederlands. Doe je ook mee? www.poink.info

Facebook event