Online Huiskamercafé voor lesbische (LBTQ+) vrouwen – thema “Express Yourself”


Evenementgegevens


Wat is een huiskamercafé?
Het huiskamercafé is een ontmoetingsplek voor vrouwen-die-van-vrouwen-houden (LBTQ+). Een manier om elkaar te leren kennen. We wisselen met elkaar uit rondom een thema, verkennen bij onszelf en bij elkaar. We gaan met elkaar in gesprek vanuit wederzijds respect en nieuwsgierigheid.

Thema: “Express Yourself”
Hoe geef jij uiting aan je geaardheid, aan je seksuele voorkeur, aan precies wie jij bent? Hoe laat jij jezelf zien als lesbische vrouw – of als biseksuele vrouw of als transvrouw die (ook) op vrouwen valt of ….? Wat laat je van jezelf zien? Hoe uit jij je en hoe hangt dat samen met je geaardheid of je genderexpressie? Wat kom je daarin tegen? Hoe reageert je omgeving of wanneer is het spannend om jezelf te zijn? Wanneer gaat het je makkelijk af? Is het ook weleens lastig of ingewikkeld?
Het thema voor maandag 17 mei is “Express Yourself” en is mede gekozen omdat het die dag Internationale Dag tegen Homofobie en Transfobie is.

Tijdens het online huiskamercafé ga je – na een korte uitleg – steeds in groepjes van 4-5 vrouwen met elkaar in gesprek aan de hand van een vraag rondom dit thema.

Online – hoe werkt dat?
Dit is een online Huiskamercafé. We maken hiervoor gebruik van een videobel-programma. Je hoort en ziet elkaar via je telefoon, tablet of laptop. Meer over hoe het werkt lees je hier.

Dit online huiskamercafé wordt georganiseerd door Yvonne en Lenny.

Praktische info
Online Huiskamercafé – thema “Express Yourself”
Datum: maandagavond 17 mei 2021
Tijd: 20:00 uur tot 22:00 uur.
Aanloop: vanaf 19:45 kun je inloggen. Zorg dat je om 20:00 helemaal klaar zit.
Locatie: online vanuit je eigen laptop, tablet of telefoon.
Kosten: 2,50
Taal: Nederlands
Aanmelden: Vooraf aanmelden is verplicht. Stuur een mail naar [email protected]

Poink organiseert activiteiten voor vrouwen-die-van-vrouwen-houden (LBTQ+). www.poink.info
Meer over IDAHOT (Internationale dag tegen Homofobie en Transfobie) kun je lezen op de website van IDAHOT.