Online Poink in Dialoog – thema Verandering


Evenementgegevens


“Alles stroomt”, zei de oude Griekse filosoof Heraclitus; je stapt nooit tweemaal in dezelfde rivier. Veranderingen zijn onontkoombaar. Maar hoe ga je ermee om?

De online Dialoog op 7 november heeft als thema Verandering. Veranderingen zijn een deel van ons leven. Soms komen ze van buitenaf, soms komen ze van binnen uit. De één leeft helemaal op als zich weer een verandering aandient, de ander slaat de schrik om het hart. Toch ontkomen we er niet aan dat we soms moeten veranderen. Of met een verandering moeten meebewegen. Maar wie niet van veranderen houdt, wacht er vaak nog even mee. Soms te lang. Degene die niet van stilstand houdt, pakt de verandering voortvarend op. Loopt vaak voor de troepen uit en verandert soms meer dan goed is.
Waar sta jij? En welke veranderingen heb jij meegemaakt? Van welke veranderingen werd je blij? Welke veranderingen vond je moeilijk te accepteren? Weet je ook waar je houding ten aanzien van veranderingen vandaan komt?

Lijkt het je leuk om hier over te praten met andere lesbische vrouwen, doe dan mee aan de Dialoog op 7 november. Met maximaal acht vrouwen gaan we online in gesprek met behulp van Zoom.

Werkwijze bij een Dialoog:
1: Kennismaken
2. Ervaringen uitwisselen
3. Dromen
4. Doen
5. Napraten
De vijf principes van een Dialoog
1. Praat vanuit je hart
2. Wees nieuwsgierig
3. Luister met respect
4. Ga voor ontdekking
5. Stel je mening uit

De Dialoog begint om half acht en duurt tot tien uur. Wil je meedoen stuur een bericht naar [email protected] (Let op: dit is een nieuw e-mailadres!).

Als we jouw aanmelding hebben ontvangen, sturen we een bevestiging en een dag van te voren krijg je de Zoom-link. Heb je niks ontvangen, laat het dan weten.

Gastvrouw Poink in Dialoog: Agnes Nibbeling
‘Mijn naam is Agnes Nibbeling, ik ben 57 jaar en woon in Bredevoort. Ik heb verschillende relaties gehad met vrouwen en ben op dit moment single. Sinds ongeveer een jaar ken ik Poink. Bij Poink heb ik aan een aantal leuke activiteiten meegedaan en merkte snel dat ik ook graag een bijdrage wilde leveren. Ik begeleid Dialogen bij Utrecht in Dialoog, en het leek goed om ook Dialogen te organiseren voor Poink. Dialogen verrassen me telkens weer en ik kan er nog dagen over door mijmeren. Het zijn gesprekken waarbij je inzicht krijgt in jezelf maar ook inzichten krijgt aangereikt van anderen. Voor meer informatie over Dialogen zie www.utrechtindialoog.nl
In mijn werkzame leven begeleid ik ook groepen. Dat zijn vooral groepen die actief zijn op het gebied van medezeggenschap. Daarvoor heb ik een eigen trainings- en adviesbureau www.agnesnibbeling.nl

Kosten: 1 euro per persoon
Aanmelden: [email protected]

www.poink.info
Ontmoeten voor vrouwen die van vrouwen houden – LGBTQ+

Facebook event