Online vrouw-vrouw speeddate 35+


Evenementgegevens


Is het voor jou óók tijd om nieuwe lesbische vrouwen (LBTQ+) te leren kennen? Poink organiseert een online speeddate avond ‘ontmoet, klets & deel’ voor lesbische vrouwen. Om op een prettige manier in contact te komen met nieuwe vrouwen.

We creëren een sfeer waarin je elkaar kunt ontmoeten, met elkaar in gesprek kunt raken en met elkaar kunt delen. Als het je insteek is om “snel een vrouw te scoren”, raden we je van harte aan om elders te zoeken. Binnen de Poink speeddate geven we graag ruimte aan ontmoetingen waarin openheid, wederzijds respect, diepgang en oprechte nieuwsgierigheid centraal staan. En uiteraard mag de liefde daarbij!

Een leuke manier om elkaar te leren kennen. Ongedwongen. Online. Vanuit huis.

Gespreksregels online speeddates Poink:
Je kunt alleen meedoen aan de online speeddate als je je verbindt aan de gespreksregels. Zo zorgen we voor een veilige en prettige sfeer. Ook heb je een laptop of computer nodig met webcam en microfoon. Lees hier meer over de gespreksregels en andere ins en outs van een online Poink speeddate.

De speeddate kost 6 euro. Er kunnen maximaal 14 vrouwen meedoen.

De Poink-speeddate wordt georganiseerd door Lenny en Marianne.

HOE WERKT HET?
– Je hebt een laptop of computer nodig met internet, een webcam en een microfoon (telefoon kan ook, maar op een laptop of computer heb je het beste beeld).
– Meld je aan en maak 6 euro over
– Zet de datum/tijd in je agenda!
– Check alsjeblieft vooraf zelf je camera en geluid!
– Enkele dagen voor de speeddate ontvang je een inloglink
– Op de dag en tijd van het event klik je vanaf 14:30 op de persoonlijke link en kom je vanaf 14:45 op de speeddate meeting terecht. De gastvrouwen Marianne en Lenny heten je welkom.
– Tijdens de speeddate ga je 1-op-1 met elkaar in gesprek.
– Als je graag nog eens verder kletst met één of meerdere vrouwen, kun je dat op het einde van de middag kenbaar maken aan elkaar.

Aanmelden: [email protected]

www.poink.info
Facebook event