Online vrouwencirkel voor lesbische (LBTQ+) vrouwen


Evenementgegevens


Een vrouwencirkel is een bijeenkomst van een groep vrouwen van diverse leeftijden en achtergronden. Bij een vrouwencirkel kom je met elkaar tot een diepgaande uitwisseling. Dit alles in een sfeer van vertrouwen en echte aandacht. Alle vrouwen-die-van-vrouwen-houden (LBTQ+) zijn welkom om te komen delen.

Wat doet vrouwenenergie met jou? Heb je het nodig om regelmatig met vrouwen onderling samen te zijn, vind je het fijn of wil je het een keer ervaren?

Aan de hand van een persoonlijk voorwerp stelt iedereen zichzelf voor tijdens deze eerste vrouwencirkel van Poink. Zorg ook dat je lucifers en een kaars bij de hand hebt. Middels een meditatie gaan we vervolgens samen op zoek naar onze vrouwelijke energie. Aan de hand van enkele prachtige citaten uit het boek ´Woman´ van Lucy Woesthoff gaan we met elkaar in gesprek.

We kijken ernaar uit om met elkaar te praten, lachen en delen en we zijn op zoek naar de onderlinge verbinding. Ieders eigen ervaring krijgt ruimte. We kijken naar jou uit, mooie vrouw.

Online – hoe werkt dat?
Dit is een online vrouwencirkel. We maken hiervoor gebruik van een videobel-programma. Je hoort en ziet elkaar via je telefoon, tablet of laptop. Meer over hoe een online ontmoeting bij Poink werkt lees je hier.

Deze online Vrouwencirkel wordt vanuit Poink georganiseerd door Inez & Ilona

Poink organiseert activiteiten voor lesbische (LBTQ+) vrouwen. www.poink.info

Online vrouwencirkel voor lesbische (LBTQ+) vrouwen
Datum: vrijdagavond 16 april 2021
Tijd: 20:00 tot 22:00
Aanloop: vanaf 19.45 kun je inloggen. Zorg dat je om 20.00 uur helemaal klaar zit
Locatie: online vanuit je eigen laptop, tablet of telefoon
Kosten: 2,50 euro per persoon
Gastvrouwen: Inez & Ilona
Taal: Nederlands
Aanmelden: Vooraf aanmelden is verplicht. Stuur een mail naar [email protected]

Facebook event