Open avond


Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 2 januari 2019 tot en met 4 december 2019. De eerstvolgende keer is op 6 november 2019 19.45


Orpheus

Wil jij mensen ontmoeten die jouw situatie (her)kennen? Op de open avonden vind je een luisterend oor, begrip en kan je ervaringen delen. Sommige mensen worstelen al jaren met hun Orpheus-situatie, anderen nog maar kort.

Iedereen probeert op zijn eigen manier antwoorden te vinden en te werken aan een toekomst. Veiligheid en geborgenheid staan voorop. Dit alles onder begeleiding van ervaringsdeskundigen.

Een eerste bezoek aan een open avond kan best spannend zijn en moed vergen. Uit ervaring weten wij dit. Het is aan jou wat je wilt delen, alleen luisteren mag ook.

Hebben we jouw belangstelling gewekt? Zou je eens een open avond willen bijwonen? Je bent van harte welkom!

Iedere eerste woensdag van de maand een open avond.

Om 19.45 uur gaat de deur open en is de koffie klaar en wij starten om 20.00 uur met het thema. Om ongeveer 21.45 uur stoppen we, waarna er tot ongeveer 22.30 uur gelegenheid is om met een drankje na te praten.

Iedereen is van harte uitgenodigd eens een avondje te komen. Niets hoeft en alleen de sfeer proeven is prima. Er heerst in Haarlem op de Orpheus avonden altijd een open en hartelijke sfeer.

In juli en augustus zijn er geen open avonden!

Voor meer info ga naar http://orpheushulpverlening.nl/