Open avond AFGELAST


Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 15 januari 2020 tot en met 16 december 2020. De eerstvolgende keer is op 16 september 2020 20.00

  • Locatie: Den Haag | COC Café
  • Categorieën: , ,
  • Toekomstige data:

Wil jij mensen ontmoeten die jouw situatie (her)kennen?

Op de open avonden vind je een luisterend oor, begrip en kan je ervaringen delen. Sommige mensen worstelen al jaren met hun Orpheus-situatie, anderen nog maar kort. Iedereen probeert op zijn eigen manier antwoorden te vinden en te werken aan een toekomst. Veiligheid en geborgenheid staan voorop. Dit alles onder begeleiding van ervaringsdeskundigen.

Een eerste bezoek aan een open avond kan best spannend zijn en moed vergen. Wij weten dit uit ervaring. Het is aan jou wat je wilt delen, alleen luisteren mag ook.

Spreekt dit je aan? Zou je eens een open avond willen bijwonen? Je bent van harte welkom!

De werkgroep organiseert iedere 3e woensdag van de maand (met uitzondering van juli en augustus) een open avond. Deze avonden starten om 20:00 uur en duren tot ongeveer 22:00 uur.

Open avond betekent dat iedereen welkom is.

Onze gespreksleiders komen echter van verre. Om te voorkomen dat zij de reis mogelijk voor niets maken, verzoeken wij je om uiterlijk 1 dag voorafgaand aan de avond even telefonisch aan Mario (klik hier voor het telefoonnummer) of via e-mail te laten weten dat je komt.
Verder verzoeken wij je 15 tot 30 minuten eerder dan de aanvangstijd aanwezig te zijn. Een van de gespreksleiders zal je dan, met een kopje koffie of thee, ontvangen en vooraf even met je praten.”

De gespreksleiders van de afdeling Den Haag verheugen zich op je komst en hopen met jou een acceptabele manier te vinden om met je situatie om te kunnen gaan. De barmedewerkers weten wie de gespreksleiders van Orpheus zijn.

Website