Open avond


Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 16 januari 2019 tot en met 18 december 2019. De eerstvolgende keer is op 16 oktober 2019 20.00


Orpheus

Wil jij mensen ontmoeten die jouw situatie (her)kennen? Op de open avonden vind je een luisterend oor, begrip en kan je ervaringen delen. Sommige mensen worstelen al jaren met hun Orpheus-situatie, anderen nog maar kort.

Iedereen probeert op zijn eigen manier antwoorden te vinden en te werken aan een toekomst. Veiligheid en geborgenheid staan voorop. Dit alles onder begeleiding van ervaringsdeskundigen.

Een eerste bezoek aan een open avond kan best spannend zijn en moed vergen. Uit ervaring weten wij dit. Het is aan jou wat je wilt delen, alleen luisteren mag ook.

Hebben we jouw belangstelling gewekt? Zou je eens een open avond willen bijwonen? Je bent van harte welkom!

iedere derde woensdag van de maand een open avond. Deze avonden starten om 20:00 uur en duren tot ongeveer 22:00 uur.

Open avond betekent dat iedereen welkom is. Echter onze gesprekleiders komen van verre. Om te voorkomen dat zij de reis mogelijk voor niets maken, verzoeken wij je om uiterlijk 1 dag voorafgaand aan de avond even telefonisch of via e-mail te laten weten dat je komt. Verder verzoeken wij je 15 tot 30 minuten eerder dan de aanvangstijd aanwezig te zijn. Een van de gesprekleiders zal je dan, met een kopje koffie of thee, ontvangen en vooraf even met je praten.

De gesprekleiders van de afdeling Den Haag verheugen zich op je komst en hopen met jou een acceptabele manier te vinden om met je situatie om te kunnen gaan. De barmedewerkers weten wie de gesprekleiders van Orpheus zijn.

Voor meer info ga naar http://orpheushulpverlening.nl/