Open avond


Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 8 januari 2020 tot en met 9 december 2020. De eerstvolgende keer is op 9 december 2020 20.00


Wil jij mensen ontmoeten die jouw situatie (her)kennen? Op de open avonden vind je een luisterend oor, begrip en kan je ervaringen delen. Sommige mensen worstelen al jaren met hun Orpheus-situatie, anderen nog maar kort.

Iedereen probeert op zijn eigen manier antwoorden te vinden en te werken aan een toekomst. Veiligheid en geborgenheid staan voorop. Dit alles onder begeleiding van ervaringsdeskundigen.

Een eerste bezoek aan een open avond kan best spannend zijn en moed vergen. Uit ervaring weten wij dit. Het is aan jou wat je wilt delen, alleen luisteren mag ook.

Hebben we jouw belangstelling gewekt? Zou je eens een open avond willen bijwonen? Je bent van harte welkom!

De werkgroep organiseert iedere tweede woensdag van de maand (met uitzondering van juli en augustus) een open avond. De avonden starten om 20:00 uur. Na binnenkomst / kennismaking wordt er vanaf 20:30 uur aan de hand van een thema een kringgesprek gevoerd tot ongeveer 22:00 uur, waarna er nog tot ongeveer 23:00 uur gelegenheid is tot napraten aan de bar.

Voor meer info ga naar de website.