GEANNULEERD Open contactavond Transgenders Hoorn


Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 15 juli 2020 tot en met 16 juni 2021. De eerstvolgende keer is op 16 december 2020 20.00

  • Locatie: Hoorn | Wout's Beer House
  • Categorieën: , , , ,
  • Toekomstige data:

Gezien de ernst van de toe nemende besmettingen hebben wij besloten dat voor oktober de contact avond NIET doorgaat.
Wees voorzichtig en blijf vooral gezond.

Gastvouwen Transgenders Hoorn.


De bijeenkomsten van Transgenders Hoorn zijn veelal gezelligheidsbijeenkomsten voor travestieten en/of crossdressers, transgenderisten, transseksuelen, alle overige LHBT’ers en belangstellenden, om de acceptatie en de emancipatie van de doelgroep te bevorderen.

De avonden zijn voor iedereen toegankelijk, om gewoon iets te komen drinken, of een praatje te maken, maar ook om meer informatie te krijgen, of ervaringen uit te wisselen met anderen die bij travestie of transseksualiteit betrokken zijn. We proberen om deze avonden elke keer een eigen thema mee te geven.

De werkgroep beschikt verder over een uitgebreid bestand met adressen van hulpverleners, medici of andere meer praktische zaken zoals kappers, schoonheidsspecialisten, kleding of schoenenzaken, die de travestiet en de transseksuele mens op weg kunnen helpen zich zelf te aanvaarden en aanvaardbaar te zijn voor zijn/haar omgeving.

Op deze avonden ben je welkom in de kleding of “outfit” die jij vindt dat bij je past. Echter stellen wij het op prijs dat men in nette kleding aanwezig is. Ook is er gelegenheid om je zelf om te kleden en op te maken, zodat je eventueel “veilig” over straat kunt gaan. Geef dat van tevoren even aan telefonisch of per e-mail.

Wij vragen voor de ontmoetingsavonden geen entree van onze gasten.

Voor meer informatie ga naar de Facebookpagina.