Open contactavond Transgenders Hoorn


Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 15 juli 2020 tot en met 16 juni 2021. De eerstvolgende keer is op 21 oktober 2020 20.00

  • Locatie: Hoorn | Wout's Beer House
  • Categorieën: , , , ,
  • Toekomstige data:

Lieve mensen,

De horeca is weer open. Wij willen weer een open contactavond organiseren. Dit is alleen mogelijk met duidelijke afspraken.
Eenieder is verplicht zich aan deze afspraken te houden. Mocht iemand hier geen zin in hebben dan vragen wij deze persoon om niet te komen.
Afspraken:
– Eenieder meldt zich aan de deur van het cafe aan.
– Corona vragen dienen naar waarheid te worden beantwoord,
toegang kan geweigerd worden.
– 1,5 m afstand dient ten alle tijden gehandhaafd te worden hier is
geen uitzondering op.
– Er mogen maximaal 20 personen aanwezig zijn. Vol = vol
– Uw naam wordt geregistreerd als bezoeker. Aan het van de avond
zal deze registratie vernietigd worden.

Wij hebben er echt weer zin in.
Het plein voor Wout’s Beer House ligt in zijn geheel open in verband met reconstructie van het plein. Zoek ergens in de buurt een plek om te parkeren maar houd rekening met “alleen parkeren voor vergunninghouders”. Goede alternatieven zijn parkeergarage ’t Jeudje, Gedempte Turfhaven of de Veemarkt. Als je in de parkeergarage staat neem dat het parkeerkaartje mee om naar binnen te kunnen als u weer naar huis gaat.

Gastvrouwen Hoorn


De bijeenkomsten van Transgenders Hoorn zijn veelal gezelligheidsbijeenkomsten voor travestieten en/of crossdressers, transgenderisten, transseksuelen, alle overige LHBT’ers en belangstellenden, om de acceptatie en de emancipatie van de doelgroep te bevorderen.

De avonden zijn voor iedereen toegankelijk, om gewoon iets te komen drinken, of een praatje te maken, maar ook om meer informatie te krijgen, of ervaringen uit te wisselen met anderen die bij travestie of transseksualiteit betrokken zijn. We proberen om deze avonden elke keer een eigen thema mee te geven.

De werkgroep beschikt verder over een uitgebreid bestand met adressen van hulpverleners, medici of andere meer praktische zaken zoals kappers, schoonheidsspecialisten, kleding of schoenenzaken, die de travestiet en de transseksuele mens op weg kunnen helpen zich zelf te aanvaarden en aanvaardbaar te zijn voor zijn/haar omgeving.

Op deze avonden ben je welkom in de kleding of “outfit” die jij vindt dat bij je past. Echter stellen wij het op prijs dat men in nette kleding aanwezig is. Ook is er gelegenheid om je zelf om te kleden en op te maken, zodat je eventueel “veilig” over straat kunt gaan. Geef dat van tevoren even aan telefonisch of per e-mail.

Wij vragen voor de ontmoetingsavonden geen entree van onze gasten.

Voor meer informatie ga naar de website of Facebookpagina.