Osse Regenboog Talkshow


Evenementgegevens


Maandag 17 mei is het de Internationale Dag tegen Homofobie, Bifobie & Transfobie. Regenboogstad Oss blijft zich inzetten voor de sociale acceptatie van LHBTI’s. De Osse Regenboog Talkshow is een coproductie van Regenboogstad Oss en Theater van de Stad, live gestreamd vanuit theater De Lievekamp!

Lobke van der Sanden, stadsprogrammeur van Theater van de Stad, gaat als talkshow host in gesprek met verschillende gasten. Met deze gasten spreekt zij over thema’s als LHBTI’s in de sport en ouderenzorg. En wat dit voor hen betekent. In 2021 ligt de aandacht van Regenboogstad Oss vooral bij jongeren. Daarover gaat Lobke in gesprek met jongeren en wethouder Thijs van Kessel.

Tijdens de talkshow is er ook ruimte voor muziek. Annemiek Vendelmans en een afvaardiging van de TBL-musical Hairspray zorgen voor een mooie muzikale bijdrage. En in deze bijzondere talkshow presenteren we ook een live optreden van de winnaar van We Want More… Robin Borneman!

Volg www.facebook.com/RegenboogstadOss voor het laatste nieuws en kijk op maandag 17 mei a.s. vanaf 20.00 uur naar de eerste Osse Regenboog Talkshow.

Livestream here