PowerParty


Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 16 februari 2020 tot en met 20 december 2020. De eerstvolgende keer is op 18 oktober 2020 14.00


De PowerParty is een fetish en BDSM bijeenkomst specifiek gericht op homojongeren. Tijdens de bijeenkomst zijn twee coördinatoren aanwezig die al geruime tijd actief zijn in de wereld van fetish en BDSM en zij streven een ontspannen sfeer na waarin iedereen zichzelf kan zijn. Het motto is dan ook “alles mag, niets moet”.

Hierdoor wordt er een veilige en vertrouwde omgeving gecreëerd. Je kunt een kijkje nemen, kennis maken, gezellig aan de bar kletsen of zelf (actief of passief) spelen in de speelruimte, alles is mogelijk. Je hoeft niet ervaren te zijn, wil je alleen maar eens kijken en praten, dan ben je ook van harte welkom. De PowerParty verschilt van andere party’s en clubs door nadrukkelijk niet op seks georiënteerd te zijn (dus geen cruising etc.)

Entree
De entree voor de VSSM PowerParty bedraagt € 15,00. VSSM leden hebben gratis toegang. Men only.

Dresscode
Voor homojongeren tot 30 jaar is er geen dresscode. Ben je boven de 30 jaar dan wordt kleding als rubber, leer, sportswear, army, etc. wel verwacht. Twijfel je of jouw kledingkeuze voldoet aan de dresscode of heb je nog geen geschikte kleding maar wil je toch heel graag langs komen, stuur dan even een mailtje. We doen niet moeilijk.

Geen drempel
Zie je er als een berg tegenop? Vind je het toch wel erg spannend en wil je eerst even de kat uit de boom kijken? Geen probleem! Stuur ons even een mailtje zodat we weten dat je komt en dan ben je vanaf 13:45 uur welkom op “Geen Drempel”.
Tijdens “Geen Drempel” is iedereen welkom die geen of nauwelijks kinky of SM ervaring hebben. Je kun dan kennis komen maken, vragen stellen aan de coördinatoren en bijvoorbeeld de speelruimte bekijken, zonder dat de party begonnen is. Toegang tot “Geen Drempel” is gratis en geheel vrijblijvend.

De PowerParty wordt gehouden op elke derde zondag van de even maanden en begint om 14:00 uur.

Voor meer info: mail [email protected] of ga naar de website.