Pride-verhalen / Kirsten van Teijn


Evenementgegevens


Foto: Anneke van Zantwijk / Theater Diligentia

Op zondag 25 juli warmen we de stad alvast op. Deze middag vieren we alle kleuren en verhalen die Amsterdam rijk is. Verhalen van jou en mij.

Een kleurrijk Pre-Pride-Programma in Klein Bellevue met Kirsten van Teijn als sprankelende spreekstalmeester.

Dit jaar vieren we de Pride nét even anders. Geen groot feest op de straten en grachten. Tijd om terug te blikken op 25 jaar Pride met mooie, dierbare, leuke, grappige, persoonlijke verhalen! Wat is jouw verhaal?

De Pride heeft een lange weg afgelegd. Met vallen en opstaan kent de emancipatiestrijd vele hoogtepunten, dieptepunten en ontroerende momenten. Op de Pride komt het samen. We dansen, flirten en vieren de vrijheid. Eénmaal thuis kleden we ons uit, vegen wat glitters van ons af en kruipen in bed.

De volgende ochtend gloeien de avonturen en verhalen na. Ze gaan over liefde voor elkaar, voor (nog) een ander en voor ons zelf. Het voelt belangrijker dan ooit om deze verhalen te delen en uit te spreken. Op deze middag komen wij samen om deze verhalen te delen.

P.S. if you feel the vibe, we eindigen met een open mic!

Wil jij jouw Pride-verhaal kwijt? Lekker!
Heb jij een leuke, mooie, spannende of dierbare anekdote rondom de Pride?! Stuur een mailtje naar [email protected] of [email protected]. Het verhaal kan onderdeel worden van de middag in Klein Bellevue.

Website