Prijsvraagborrel! | digi-Polyborrel


Evenementgegevens


Prijsvraagthema-borrel! Het afgelopen jaar hebben we al vele thema-borrels met jullie gehouden. Maar nu zijn jullie aan zet! We zijn benieuwd welke thema’s jullie voorbij zouden willen zien komen en hebben er een prijsvraag van gemaakt. Verzin jij het leukste thema? Dan gaan we voor jouw thema en zorgen wij voor jouw drankjes tijdens ‘jouw’ themaborrel! Je kan je thema bij ons aanleveren tot en met 1 augustus!

Als je voor het eerst komt dan kan dit misschien spannend zijn. Maar geen zorgen, we beginnen elke keer met kennismakingsrondjes en je kunt altijd terecht bij de organisatoren. Heb je vooraf vragen of zou je vooraf graag eerst even iemand willen spreken voor je komt? Dat kan! Stuur een van ons dan even een Facebook-berichtje of een mailtje naar [email protected].

20.15 Inloop
20.30 Kennismakingsrondjes
21.30 Vrij borrelen

Het evenement is gratis te bezoeken, maar het is wel nodig om jezelf vooraf even te aan te melden. Aanmelden kan eventueel ook nog wanneer de borrel al begonnen is. Vul de registratie in en vind ons via de mail die je dan direct krijgt! Aanmelden kan hier.

Onze digitale borrels vinden plaats op ZOOM. Dus zorg dat je de meest recente versie van ZOOM geïnstalleerd hebt.

Hopelijk zien we je daar!

Liefs,
De digitale-polyborrel

Facebook event