Project Rainbow Runway – Semi-Final


Evenementgegevens


“Support our Rainbow community!”

Hoewel de afgeslankte Pride alweer achter de rug is voelen veel (drag-) performers uit de LHBTI-community toch de behoefte zichzelf te uiten en de opborrelende creativiteit een plek te geven. De horeca ondernemers maken momenteel lastige tijden door en ook hen willen we ondersteunen.
En die plek en mogelijkheid is er!

Op zondagmiddag 27 september zal in de Reguliersdwarsstraat Project Rainbow Runway plaatsvinden. De straat fungeert letterlijk als catwalk en de bezoekers volgen het spektakel zittend vanaf de terrassen. Een professionele jury met vier iconen uit de drag-community zullen alle inzendingen beoordelen. Ook is er natuurlijk een publieksjury.

Project Rainbow Runway is dus een wedstrijd waarbij performers het beste van zichzelf kunnen laten zien. De voorselectie zal online plaatsvinden en de 12 semi-finalisten zullen op 27 september tussen 14.00 en 17.00 bezit nemen van de runway.

Precies een week later, op 4 oktober, is de Grand Final waarbij 6 finalisten zullen strijden om de titel Queen(s) of Secret Village.

Het spreekt voor zich dat het kleinschalige evenement vanwege de Corona-maatregelen slechts een beperkte capaciteit voor zittende bezoekers heeft.

Verder is er binnen in de zaken beperkte capaciteit om op schermen de livestream te volgen. Het grote publiek kan de livestream thuis of elders volgen.

Kijk voor meer details en reserveringen op de website. Ook natuurlijk als je wilt meedoen!

Wees snel want er is beperkt plaats op en aan de runway!

Facebook event