Rainbow leesclub met Eveline v/d Putte


Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 13 december 2020 tot en met 14 februari 2021. De eerstvolgende keer is op 14 februari 2021 14.30


Samen lezen en het boek bespreken met een auteur is een grote verrijking. Vanaf zondagmiddag 13 december start de Bibliotheek Zoetermeer samen met auteur Eveline van de Putte een speciale online editie van de Rainbow leesclub over haar boek “Stormachtig Stil”. De Rainbow leesclub is voor lhbti-ers van alle leeftijden die van boeken houden. Iedereen is van harte welkom om online mee te doen op het Platform van de bibliotheek.

Het boek Stormachtig stil van Eveline van de Putte bevat zevenentwintig bijzondere verhalen van LHBT-ers. Deze bevlogen auteur zal de middagen online begeleiden. Per keer worden er negen verhalen uit het boek, aan de hand van thema’s zoals, uit de kast komen, wat betekent vrijheid voor jou, veiligheid, vroeger en nu, vrienden / familie, en het mooiste verhaal besproken. Wanneer je het boek leest met een groepje en het vervolgens met elkaar bespreekt ontdek je iedere keer weer nieuwe gezichtspunten. Het een fijne manier is om je eigen ervaringen en visie met anderen te delen aan de hand van dit geweldige boek. Stormachtig stil is niet alleen een boek waarin de geschiedenis van de roze ouderen naar voren komt, maar die ook goed te vertalen is naar de mogelijkheden van nu. Als extra bespreken we per keer twee bijzondere queer gedichten van bekende en onbekende dichters.

Lijkt je dit geweldig en wil je coronaproof deelnemen aan deze bijzondere leesclub? Op een simpele manier kan je thuis meedoen achter de computer, tablet of laptop met Google Chrome. Je mag je natuurlijk je eigen boek meenemen of er een kopen. Een gesigneerd boek kost € 25,- De kosten voor de leesclub bedragen € 2,50 per bijeenkomst. In het totaal zullen er drie bijeenkomsten plaatsvinden in de wintermaanden.

Tickets voor 13 december
Tickets voor 10 januari
Tickets voor 14 februari

Website