Rotterdam Pride Viering


Evenementgegevens


Als bestuur van de IRVR hebben we hoopvol afgewacht tot we elkaar weer konden ontmoeten. Het is nu zover dat wij denken dat we dit, samen met de Arminiuskerk, op een veilige manier kunnen organiseren.

Je bent op 27 september van harte welkom bij de Rotterdam Pride Viering in de Arminiuskerk, Museumpark 3, 3015 CB Rotterdam (tegenover museum Boymans). De viering start om 15.00 uur en wordt voorgegaan door dominee Koen Holzapffel. Het pride-thema is dit jaar “Dare to ….” (durf te ….). Op de puntjes kun je van alles invullen. In de viering zullen we hierbij stilstaan. Na afloop kunnen we buiten op het vernieuwde plein voor de kerk iets met elkaar drinken.

De viering is mogelijk met inachtneming van de regels van de RIVM: met voldoende afstand tot elkaar, maar toch ook echt mét elkaar. De Arminiuskerk heeft met haar twee verdiepingen voldoende ruimte om zo’n 80 mensen op voldoende afstand van elkaar te kunnen laten zitten. Ook buiten op het plein is er voldoende ruimte. Er zal tijdens de viering geen samenzang zijn. Wel kan er geluisterd worden naar (live) muziek Als we met elkaar de regels in acht nemen, kunnen we veilig samen zijn.

Meld je aan voor deze viering