Roze Koffie Inloop in De Baarsjes – Overtoomseveld


Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 21 september 2020 tot en met 21 december 2020. De eerstvolgende keer is op 19 oktober 2020 10.30


In verband met het coronavirus zijn al onze activiteiten tot nader order geannuleerd. De data, voor dit najaar, die u hieronder ziet zijn onder voorbehoud van het RIVM en de locatie waar de activiteit plaats vindt.


Houdt u van roze gezelligheid? Vindt u het prettig gevoelsgenoten uit uw eigen stadsdeel en (wijde) omgeving te ontmoeten? Wilt u uw kennissenkring uitbreiden? Lekker even weg uit het alledaagse, om met gevoelsgenoten te praten over dingen die u bezig houden. Dan bent u welkom bij de Roze Koffie Inloop. Alle leeftijden zijn welkom!

LHBT-bewoners woonachtig in dit deel van Amsterdam en daarbuiten zijn van harte welkom van 10.30 – 11.45 uur eenmaal in de maand op maandag. In de Spiegelzaal van van woon- en zorgcentrum Nieuw Vredenburgh wordt gratis koffie en thee geschonken en zijn tafels gereserveerd zodat de bezoekers elkaar kunnen ontmoeten en in gesprek kunnen gaan.

Wij vragen geen geld voor de koffie, maar een vrijwillige bijdrage in de bus van het ‘Bitterballenfonds’ wordt altijd op prijs gesteld. Dit is een fonds waaruit de Roze Poort een warme snack aanbiedt tijdens een roze activiteit in de woon- en zorgcentra waar zij actief zijn.

De locatie is makkelijk bereikbaar, tram 7 + 17 en bus 15 + 18 stoppen bijna voor de deur, halte Postjesweg – Hoofdweg. Daarnaast is de fiets een goed alternatief.

Data najaar 2020
Maandag 21 september, 19 oktober, 16 november, 21 december

Website

Doel
De LHBT-bewoners (50+) woonachtig in De Baarsjes – Overtoomseveld met elkaar in verbinding brengen en daarmee desgewenst hun sociaal netwerk vergroten.

Keuze locatie
Woon- en zorgcentrum Nieuw Vredenburgh is al enkele jaren in het bezit van de Roze Loper. Dit certificaat staat voor wederzijds respect en zorgvuldigheid in de omgang met seksuele diversiteit. Met de Roze Loper laat een locatie zien dat het (zorg) aanbod aansluit op de vraag van de roze doelgroep.