Roze Ouderen Salon Westland


Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 11 maart 2022 tot en met 9 december 2022. De eerstvolgende keer is op 9 december 2022 15.00


Veel ‘roze’ ouderen durven niet uit te komen voor hun geaardheid, ook niet als ze in een woonzorgcentrum wonen. De meesten hebben zelfs weinig contact met gevoelsgenoten. Voor hen is de Roze Ouderen Salon een laagdrempelige gelegenheid om elkaar te ontmoeten en ervaringen te delen op een gezellige, plezierige, ongedwongen en veilige manier.

Elke tweede vrijdag van de maand van 15.00 – 18.00 uur opent ‘De Roze Ouderen Salon’ haar deuren voor een ongedwongen, gezellige ontmoeting tussen senioren (vanaf 55 jaar) met een andere seksuele geaardheid. Een bijeenkomst speciaal voor homoseksuele, lesbische, biseksuele, transgender en intersex ouderen uit de buurt, stad en omgeving. Tijdens deze bijeenkomsten staat gezelligheid voorop en komen diverse thema’s en onderwerpen aan bod.

Vooraf aanmelden is niet nodig.

Ontstaan Roze Ouderen Salon
Pieter van Foreest is in samenwerking met Gemeente Delft met de Delftse Roze Ouderen Salon begonnen omdat we merkten dat er voor roze ouderen in Delft en omgeving geen gelegenheid was om elkaar te ontmoeten. Veel roze ouderen durven niet uit te komen voor hun geaardheid. Er moest dus een plek komen waar men dat wel zou kunnen en durven. En dat is de Roze Ouderen Salon geworden. Wegens het succes van de Delftse salon is er sinds 14 oktober 2016 ook een Roze Ouderen Salon gevestigd in Westland. Samen met Gemeente Westland is deze Roze Ouderen Salon opgestart om zo ook de Westlandse ouderen de gelegenheid te geven zichzelf te kunnen zijn.

Website