Roze Ouderen Salon


Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 31 januari 2020 tot en met 18 december 2020. De eerstvolgende keer is op 25 september 2020 16.00


Maandelijks op vrijdag kleurt locatie Delfshove roze. Zo laten we zien dat roze ouderen van harte welkom zijn! Iedere laatste vrijdag van de maand opent ‘De Roze Ouderen Salon’ haar deuren voor een ongedwongen, gezellige ontmoeting tussen senioren (vanaf 55 jaar) met een andere seksuele geaardheid. Een bijeenkomst speciaal voor homoseksuele, lesbische, biseksuele en transgender ouderen uit de buurt, stad en omgeving. Tijdens deze bijeenkomsten staat gezelligheid voorop en komen diverse thema’s en (homoseksuele) onderwerpen aan bod.

Welkom
Pieter van Foreest, DWH, Gemeente Delft en DIVA Delft zijn hiermee begonnen omdat we merkten dat er voor roze ouderen in Delft en omgeving geen gelegenheid was om elkaar te ontmoeten. Veel roze ouderen durven niet uit te komen voor hun geaardheid, ook niet als ze in een verpleeg- of verzorgingshuis wonen. De meesten hebben zelfs weinig contact met gevoelsgenoten. Voor hen is De Roze Ouderen Salon een laagdrempelige gelegenheid om elkaar te ontmoeten en ervaringen te delen op een gezellige, plezierige, ongedwongen en veilige manier.

Iedere laatste vrijdag van de maand
Homoseksuele, lesbische, biseksuele en transgender ouderen zijn van harte welkom, iedere laatste vrijdag van de maand van 16.00 tot 19.00 uur. Vooraf aanmelden is niet nodig.

De Roze Ouderen Salon wordt mogelijk gemaakt door DWH, Pieter van Foreest, Gemeente Delft en DIVA Delft.

Website