Roze Salon


Evenementgegevens

Dit evenement eindigde op 26 mei 2020


De Frankelandgroep organiseert iedere laatste dinsdag van de maand van 15.00 tot 17.00 uur een Roze Salon. De Roze Salon is een gezellige plek voor senioren met diverse seksuele geaardheden, zoals lesbisch, homo-, bi-, of transgender (LHBT). Daarnaast biedt de Roze Salon een gevarieerd programma met wisselende thema’s. Onder het genot van een kopje koffie, thee of een drankje kunt u in gesprek gaan en onderling ervaringen uitwisselen rondom het thema van die dag.

Op enkele middagen wordt van deze tijden afgeweken. Op de website Roze Salon staat de agenda met de thema’s van de roze salon vermeld.

Zowel bewoners en cliënten in de thuissituatie, als ook senioren uit Schiedam en Vlaardingen zijn van harte uitgenodigd om bij de Roze Salon aanwezig te zijn. De toegang is vrij en vooraf aanmelden is niet nodig.

De Roze Salon vindt plaats in de Wintertuin van locatie Frankeland. Bezoekers kunnen zich desgewenst melden bij de receptie van zorgcentrum Frankeland en worden dan opgevangen door een van de medewerkers.