Roze Salon Haarlem – tot nader order gesloten


Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 10 september 2020 tot en met 10 december 2020. De eerstvolgende keer is op 8 oktober 2020 16.30


Helaas blijft de Roze Salon in Haarlem (georganiseerd door Gay-Haarlem) en die in Velsen nog even gesloten. Alle geplande borrels moeten ook nog even wachten, maar zodra het kan, gaan we de data daarvoor ook bekend maken.

[Bron: Nieuwsbrief augustus COC Kennemerland]


Iedere tweede donderdag van de maand

Heb je zin om LHBTI gevoelsgenoten van 55+ te ontmoeten en behoefte aan een praatje onder het genot van een kopje koffie of een glaasje? De Roze Salon is een ontmoetingsgelegenheid in de binnenstad van Haarlem waar je ervaringen kunt uitwisselen en je verhalen kunt delen.

Dat kan iedere tweede donderdag van de maand in wijkcentrum Binnensteeds aan de Nieuwe Groenmarkt 20 in Haarlem van 16.30 – 19.30 uur in de “Roze Salon Haarlem”. Met regelmaat worden er activiteiten georganiseerd als een lezing, film of optreden. De toegang is gratis.

Voor meer informatie over de Roze salon Haarlem, kijk op de Facebookpagina.

De Roze Salon Haarlem is een initiatief van het Bureau Discriminatiezaken Kennemerland, COC Kennemerland en Gay-Haarlem.nl en wordt georganiseerd door de Regenboogambassadeur Senioren en Gay-Haarlem.nl.