Roze wandelgroep


Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 5 februari 2022 tot en met 4 juni 2022. De eerstvolgende keer is op 5 februari 2022 10.00

  • Categorieën: , ,
  • Toekomstige data:

Maandelijks wordt er door een groep – senior – mannen op de eerste zaterdag van de maand gewandeld. De wandeling is zo’n 12-15 km en in de regel ligt het wandeltraject binnen een straal van 50 km rond de stad Utrecht. Maar de groep is wel  eens verder gegaan naar bijvoorbeeld Tilburg, Apeldoorn, Elburg en de Amsterdamse Waterleidingduinen geweest. De wandelingen mogen zich verheugen in een groeiend aantal deelnemers. Het gemiddelde aantal deelnemers is 10-12 met uitschieters van 20. Het is een gezellige groep die steeds uitkijkt naar de volgende wandeling. Er wordt heel wat afgepraat.

Opvallend is wel dat het in de regel allemaal mannen zijn. Heel af en toe wandelt er een vrouw mee, die het zo’n dag heel gezellig vindt, maar die uiteindelijk toch ook graag andere vrouwen zou willen spreken. We willen benadrukken dat vrouwen van harte welkom zijn; we zijn geen specifieke mannengroep. Het is gewoon zo gegroeid.

Voor meer informatie, vragen of interesse, mail naar: [email protected]50plus is de organisator, maar eenieder is welkom om mee te lopen met deze leuke wandelingen!

Website