Roze wandelgroep


Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 6 augustus 2022 tot en met 3 december 2022. De eerstvolgende keer is op 3 december 2022 10.00

  • Categorieën: , ,
  • Toekomstige data:

 

De roze wandeling van september 2022 vindt plaats op zaterdag 3 september. Op het programma staat de Trage Tocht Hilversum. We beginnen de wandeling bij NS-station Hollandsche Rading. Afstand 13,8 kilometer. Hilversum ligt aan de rand van het Gooi, dichtbij het Groene Hart. In dit grensgebied maken we een bijzonder afwisselende rondwandeling. Uitgestrekte heidevelden, mooie naaldbosjes, een oud kanaal op de rand van bos en boerenland, lange lanen omzoomd met beuken en ook nog eens een fraai stukje architectuur.

Openbaar vervoer van Utrecht CS:
10:03 Utrecht Centraal. Door werkzaamheden rijden er bussen in plaats van treinen. Aankomst ongeveer 10:30 uur.

Eigen vervoer:
Verzamelen om 10:30 uur. Het startpunt is bij station Hollandsche Rading. Het parkeren bij station Hollandsche Rading is geheel gratis. Op de Vuurseweg in Hollandsche Rading kunt u uw auto parkeren.

Als je meewandelt, dan graag aanmelden op e-mailadres rozewandelgroepcoc@gmail.com of telefonisch bij Nanko (06-12145115) of Hans (06-4454804). Afmelden is niet nodig, maar mag natuurlijk wel.


Maandelijks wordt er door een groep – senior – mannen op de eerste zaterdag van de maand gewandeld. De wandeling is zo’n 12-15 km en in de regel ligt het wandeltraject binnen een straal van 50 km rond de stad Utrecht. Maar de groep is wel  eens verder gegaan naar bijvoorbeeld Tilburg, Apeldoorn, Elburg en de Amsterdamse Waterleidingduinen geweest. De wandelingen mogen zich verheugen in een groeiend aantal deelnemers. Het gemiddelde aantal deelnemers is 10-12 met uitschieters van 20. Het is een gezellige groep die steeds uitkijkt naar de volgende wandeling. Er wordt heel wat afgepraat.

Opvallend is wel dat het in de regel allemaal mannen zijn. Heel af en toe wandelt er een vrouw mee, die het zo’n dag heel gezellig vindt, maar die uiteindelijk toch ook graag andere vrouwen zou willen spreken. We willen benadrukken dat vrouwen van harte welkom zijn; we zijn geen specifieke mannengroep. Het is gewoon zo gegroeid.

Voor meer informatie, vragen of interesse, mail naar: rozewandelgroepcoc@gmail.com50plus is de organisator, maar eenieder is welkom om mee te lopen met deze leuke wandelingen!

Website