Telefonisch spreekuur COC Leiden


Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 21 januari 2021 tot en met 24 juni 2021. De eerstvolgende keer is op 4 maart 2021 20.00

  • Categorieën: , , , ,
  • Toekomstige data:

Het telefoonnummer is: 06-82296683

Het zijn moeilijke tijden en met de waarschijnlijk aankomende avondklok wordt nog meer het persoonlijke contact met mensen beperkt.

Misschien mis je dit contact nu al heel erg, heb je moeite met het vinden van juiste informatie, weet je even niet het allemaal verder moet of wil je gewoon heel graag een luisterend oor.💜

Wij hebben daarom een telefonisch spreekuur ingesteld voor leden, vrijwilligers en iedereen daarbuiten. Iedere donderdag van 20.00 – 21.00 uur is er iemand van ons, voor jou bereikbaar met een luisterend oor. Is de lijn in gesprek? Probeer het gerust later nog eens. Het telefoonnummer is: 06-82296683.

Bel gerust, als je om een praatje verlegen zit, je meer informatie over ons wilt of je even van gedachten wil wisselen over van alles en nog wat. We hopen zo de lijn met onze gemeenschap en elkaar zo kort mogelijk te houden, vooral in deze bijzondere tijden. Let ook een beetje op elkaar, zie je vervelende situaties om je heen? Neem dan alsjeblieft contact op. 💜🌈

Onze reguliere kanalen (mail, Facebook en Instagram) zijn uiteraard ook nog steeds bereikbaar, onze social media kanalen en onze website worden regelmatig geüpdatet.

Overige informatie en plaatsen waar je terecht kunt:
* Switchboard van het landelijke COC (https://switchboard.coc.nl/)
* LHBTI+ steun (https://www.lhbtisteun.nl/)
* Jong&OUT voor jongeren van 12-18 jaar (https://www.jongenout.nl/)
* Hulp bij suïcide gedachten en preventie (https://113.nl/)
* Voor elk probleem, altijd bereikbaar (https://luisterlijn.nl/)
* ANBO, ook voor roze ouderen (https://ap.lc/itdOF)

Bezoek ook onze website: www.cocleiden.nl