The Meantime


Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 11 januari 2020 tot en met 12 september 2020. De eerstvolgende keer is op 21 maart 2020 17.00


The Meantime is een speelfeest voor iedereen met een kinky-mind. Het is een feest waar de ruimte en sfeer is om in een veilige setting vrij te kunnen experimenteren met het hele spectrum van BDSM en waar iedereen welkom is. Het feest biedt een open, vrije sfeer, waar je in een veilige setting vrij te kunnen experimenteren met het hele spectrum van BDSM. Het feest is zowel een plek voor de ervaren BDSM-er, als ook dé plek voor de beginner om het BDSM-spel te ontdekken. De mix van ervaren en minder ervaren mensen geeft de kans om nieuwe ervaringen op te doen en te experimenten. Het is in elk geval een feest waar je samen met anderen kunt genieten van je fetish/kink. Dit feest organiseren we samen met Kink-Info. Kink-Info geeft workshops en coaching in kink-gerelateerde activiteiten.

De locatie
Het feest vindt plaats in De Eagle Amsterdam. Normaliter is De Eagle een men-only club, maar voor dit feest worden de deuren geopend voor iedereen. De atmosfeer van de locatie nodigt erg uit om te spelen en/of the chillen . Samen met de Eagle maken we gebruik van verschillende attributen om het BDSM-spel te bevorderen. De Eagle biedt een ideale mix om te chillen en te spel.

Eerste keer?
Het feest is uiteraard niet alleen bedoeld voor ervaren spelers. Ook als first-timer kan je in een veilige omgeving de sfeer proeven van een BDSM-feest. Kom je voor de eerste keer? Laat dit bij de ingang vooral weten. Dan kunnen we, indien je daar interesse in hebt, je rondleiden en introduceren aan de andere mensen. Heb je na het lezen van deze tekst nog vragen, stuur gerust een mail naar info@ready-2-play.nl.

Huisregels

  • Toegang tot het feest is vanaf 18 jaar.
  • Drugs is niet toegestaan
  • Garderobe (gratis) is verplicht
  • Veilige seks. De focus van het feest ligt op BDSM; niet op seks. Dit houdt echter niet in dat er niet gesekst wordt. Condooms en glijmiddel zijn vrij beschikbaar.
  • Er mag geen foto– en/of filmmateriaal gemaakt worden.
  • Kleed je Ready-2-play, maar op een manier die jij fijn vindt. We hanteren geen strikte dresscode.
  • Je dient minimaal twee consumpties aan de bar te bestellen.
  • Stoor de anderen niet in hun spel.
  • Personeel heeft altijd gelijk.
  • In verband met de landelijke regelgeving omtrent roken in de horeca is roken binnen niet toegestaan. Indien je roken wilt kun je bij de garderobe eventueel een badjas lenen om buiten te roken.

Mis je iets?
Samen met de Eagle Amsterdam hebben we wat extra mogelijkheden gecreëerd om leuk en sfeervol te kunnen spelen. Mis je nog iets, laat het ons in elk geval weten, dan kunnen we kijken of we dat de volgende party kunnen realiseren.

Tickets aan de deur: €20,–, mits we niet zijn uitverkocht.

Website