Aangepast Trans*-café


Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 6 juni 2020 tot en met 5 december 2020. De eerstvolgende keer is op 3 oktober 2020 20.00


Op zaterdag 04 juli vindt in De Kroon COC Leiden, speciaal voor transgenders, weer een aangepaste versie van het Transcafé plaats.

Vanwege de Corona maatregelen moeten we weer letten op een aantal zaken, vandaar dat we de volgende regels in acht nemen:
* Maximaal 15 bezoekers
* Toegang d.m.v. aanmelding vooraf

Aanmelding kan door een e-mail te sturen naar het volgende e-mail adres: [email protected]

Na aanmelding krijg je een bevestiging van toegang, deze bevestiging geldt dus als toegangsbewijs. Mocht het aantal aanmeldingen de 15 reeds gepasseerd zijn dan is er helaas dus geen toegang mogelijk. In dat geval krijg je daar ook bericht van.

Voorts geldt op deze avond uiteraard ook de regel van het in acht nemen van afstand tot elkaar. Vandaar dat de bijeenkomst op de benedenverdieping gaat plaatsvinden.

Maar hoe dan ook, het gaat zeker weer een gezellige bijeenkomst worden

Facebook event


De Transgendergroep COC Leiden biedt een ontmoetingsplaats voor en behartigt de belangen van transgenders in Leiden en omgeving.

Iedereen die zich tot deze gemeenschap rekent kan hier een plek vinden: transmannen- en vrouwen, crossdressers, non-binaire en genderfluide personen, mensen met een intersekse conditie, het maakt niet uit.

Als maandelijkse activiteit wordt in het COC Leiden het Transcafé georganiseerd: een avond die voor transgenders (en aanverwanten, vrienden) een even discrete als laagdrempelige gelegenheid tot contact biedt.

Facebook

The “Transgendergroep COC Leiden” offers a meeting place for and looks after the interests of transgender people in the area of Leiden.

It’s a place for all people who consider themselves as part of this community: transmen and transwomen, crossdressers, non-binary and genderfluid people, people with an intersex condition, it doesn’t matter.

Every month, there’s an activity taking place in the COC Leiden called the “Transcafé”:
an evening where transgender people (and relatives, friends) can meet in a place which is discreet and at the same time easy accessible