Trans*-café


Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 5 januari 2019 tot en met 7 december 2019. De eerstvolgende keer is op 2 november 2019 20.00


Iedere 1e zaterdag van de maand organiseert het Trans*initiatief in de bovenbar van “De Kroon COC Leiden” speciaal voor transgenders het Trans*-café. Deze avonden bieden transgenders en vrienden de mogelijkheid om in een veilige omgeving gewoon zichzelf te kunnen zijn en anderen ontmoeten.

Lekker bijkletsen met oude bekenden of nieuwe mensen leren kennen. Kom langs voor een avondje gezelligheid en laat zien wie je bent, en dat je er bent! Ook als je nog niet zo zeker bent over jezelf en wie je precies bent, kun je bij ons terecht. Bij ons vind je altijd een luisterend oor bij de COC vrijwilligers die het Trans*-café organiseren. Vind je het lastig om alleen te komen, neem dan een vriend of vriendin mee, ook geen probleem. Wil je na het Trans*-café nog niet naar huis? Blijf dan gezellig! Aansluitend is er altijd de mogelijkheid om je beneden gezellig tussen de andere COC bezoekers te begeven om verder te kletsen of lekker te dansen op de muziek van onze huis-DJ.

Het Trans*-café begint om 20.00 en duurt tot 01.00 uur. Je hoeft je voor deze avond niet aan te melden en kunt gewoon langs komen.

Iedereen is welkom bij ons om er, met vrienden, bekenden en nieuwe vrienden, een gezellige avond van te maken. Bij ons kun je lekker als jezelf, anderen ontmoeten, met elkaar praten, naar elkaar luisteren, van elkaar leren en met elkaar lachen. Jong en oud zijn welkom in het Trans*-café en kunnen onder het genot van een drankje lekker met elkaar kletsen, ervaringen uitwisselen en steun bij elkaar vinden.

Onder transgenders verstaan we iedereen die zich niet binnen de binaire gender verdeling thuis voelt, dus van transseksueel tot travestiet, van genderloos, androgyn tot intersexed, jullie zijn allemaal van harte welkom tijdens het Trans*café! Het Trans*-initiatief en het Trans*-café richten zich natuurlijk op de belangen van transgenders, echter ben je transgender en heb je de behoefte om eens een vriend, vriendin of familielid mee te nemen als introducé dan is dat geen probleem.

Facebook