Transcafé Rotterdam


Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 6 januari 2019 tot en met 15 december 2019. De eerstvolgende keer is op 6 oktober 2019 17.00


Transcafé Rotterdam is een veilige plek voor mensen die nadenken over genderidentiteit. Het café is 2 keer per maand geopend op de 1e en 3e zondag van de maand van 16-22 uur. Wij staan open voor mensen die zich (enigszins of geheel) anders voelen dan op basis van hun geboortegeslacht verondersteld wordt. Respect, steun en een open opstelling zijn daarbij sleutelwoorden.

Ook werken wij met bestaande organisaties die actief zijn op het gebied van acceptatie en emancipatie.

☆ Elke 1e & 3e zondag ☆
Het leukste café voor iedereen die bezig is met gendervariaties. Je partner, vrienden en ook je familie is welkom. Leeftijd: van jeugd tot en met volwassenen. Of je je nu man voelt of vrouw, ergens tussenin of nergens, we horen er allemaal bij.

☆ Prik gezellig een vorkje mee ☆
Het menu is altijd weer een verrassing. Je vindt hier meer info.

☆ Wij zijn er voor elkaar ☆
Bij het Transcafé zijn veel mensen met ervaring en niemand staat alleen. Bij ons vind je een plaats waar je jezelf kan en mag zijn, waar je met je vragen, twijfels, angsten terecht kan. En waar we veel lol hebben, want het leven is naast pittig ook erg gaaf.

☆ KOM OOK ☆
De sfeer is gemoedelijk, vrolijk, open
Entree is vrij
De drankjes zijn betaalbaar
De wisselende bar-crew zorgt voor lekkers

☆ Elke geïnteresseerde is welkom ☆
Van jong tot oud, transman tot transvrouw en alle andere variaties, beginnend of gevorderd. Maar neem gerust ook eens je partner, een vriend(in), een collega, een gezins- of familielid mee.

Website
Facebook