Transcafé Rotterdam in Ferry


Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 23 augustus 2020 tot en met 20 december 2020. De eerstvolgende keer is op 4 oktober 2020 17.00

  • Locatie: Rotterdam | Ferry
  • Categorieën: , , ,
  • Toekomstige data:

Het leukste café voor iedereen die bezig is met gendervariaties. Van jong tot oud, transman tot transvrouw en alle andere variaties, beginnend of gevorderd. Neem gerust je partner, vriend(in), collega, gezins- of familielid mee. De sfeer is gemoedelijk, vrolijk en open. Jouw veiligheid staat bij ons altijd voorop. Wij zorgen voor een fijne en vertrouwde omgeving. Bij ons vind je een plaats waar je jezelf kan en mag zijn, waar je met je vragen, twijfels en angsten terecht kan. Of je je nu man voelt of vrouw, ergens tussenin, of nergens; we horen er allemaal bij.

☆ Wanneer ☆
Elke 1e & 3e zondag van de maand. Entree is gratis en de drankjes betaalbaar. Alle leeftijden zijn welkom.
Let wel: we schenken geen alcohol aan jongeren onder de 18 jaar.

☆ Mee-eten ☆
Wil je om 18:00 uur graag mee-eten, meld je dan vóór vrijdagavond aan via onze website www.transcafe.nl. Vermeldt hierbij eventuele dieetwensen.
De prijs is € 5, en met de COC-pas € 4.
Niet aangemeld? Als er genoeg eten is, kan je op de dag zelf alsnog voor € 7,50 aanschuiven. Zijn de kosten voor jouw situatie teveel? Stuur ons een privé-bericht via Facebook of [email protected].

☆ Spannend! ☆
Wij snappen maar al te goed dat het spannend is om te komen. Daar zijn we allemaal doorheen gegaan. Stuur ons een privé-bericht, dan stellen we je graag gerust om de drempel te verlagen.

☆ Vrijwilligers ☆
Energieke mensen met inspiratie maken ons blij. Wil jij ook helpen, laat het ons weten!
Wij zijn tevens een SBB erkend leerbedrijf. Mail je enthousiaste toelichting naar [email protected]

☆ Word COC lid ☆
Wil je ons graag steunen, wordt dan lid via www.coc.nl/steun-ons. Of kijk voor meer informatie op www.cocrotterdam.nl.

Facebook
Website