Transformer


Evenementgegevens


Het legendarische Transformer Team strijkt wederom neer in Paradiso. Dat gebeurt op de avond en nacht voorafgaand aan Wereld Aidsdag: zaterdag 30 november.

Na vier succesvolle edities op Milkshake, verruilt Transformer voor de tweede keer het festivalterrein voor de meest iconische zaal van Nederland. Transformer was vorig jaar een loeispannende, baanbrekende en onvoorspelbare nachtclub. Dit jaar zet het team een extra tandje bij.

Hosts Joost van Bellen en Zubrowka International trekken wederom ten strijde tegen de moraalridders en de fatsoenrakkers en… transformeren de werkelijkheid tot een droomwereld waar iedereen kan zijn wie-ie wil zijn. Al is het maar voor één enkele nacht.

Een leger van artiesten, kunstenaars en nacht-aristocratie zal Van Bellen en Zubrowka komen bijstaan in hun veldslag tegen de bekrompenheid, de clichés en de hokjesgeest.

In maar liefst drie zalen zal een bonte verzameling aan nationale én internationale sterren de boel van jetje komen geven. Verwacht steengoeie muziek, elastieken topdansers, vlijmscherpe acts, performance art waar je mond van open valt en nog veel en veel meer.

En prima nieuws: er wordt geld ingezameld voor het Aidsfonds want het is natuurlijk het weekend van Wereld Aidsdag.

Facebook event