Transgender Limburg meeting


Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 3 mei 2019 tot en met 3 april 2020. De eerstvolgende keer is op 6 maart 2020 20.15


Transgender Limburg is er voor iedereen bij wie de identiteit of expressie als man, vrouw of anders niet overeenkomt met het geboortegeslacht. Transgender zijn komt in vele variaties.

Wij willen ons inzetten voor transgenders op meerdere manieren. Elkaar ontmoeten en regionaal een transgendernetwerk opbouwen, voorlichtingen en trainingen verzorgen, het thema onder de aandacht brengen om zichtbaarheid, kennis en gelijke behandeling te bevorderen, een sociale kaart op te bouwen. We willen proberen een positief beeld neer te zetten als het over transgenders gaat. Daarom willen we naar buiten treden in de media en jaarlijks een publiek project organiseren.

Wij zijn geen hulpverleners. Indien je een hulpvraag hebt, kunnen wij hooguit een suggestie doen over een instantie die jou mogelijk kan helpen.

De reguliere bijeenkomst, voor transgenders vanaf 16 jaar, hun familie en vrienden, vindt iedere derde vrijdag van de maand plaats in Café Rosé in Maastricht, iedere tweede vrijdag van de maand in het café van De Witte in Venlo en iedere eerste vrijdag van de maand in Café Dancing Anders in Heerlen. Het doel is om gezellig samen te zijn, elkaar te leren kennen of gewoon om een leuke avond te hebben. Deze uitnodiging is bedoeld voor alle mensen met welke uitingsvorm van gendervariatie dan ook en voor eenieder die er zich positief mee verbonden voelt, zoals bijvoorbeeld partners, familie, vrienden en sympathisanten. Als je vragen hebt, of toch even persoonlijk wil praten, kun je altijd iemand van ons aanspreken.

Het COC is er ook voor ons!

Kijk ook op Facebook of onze websites:
www.transgenderlimburg.nl
www.coclimburg.nl

Wil je contact opnemen met Transgender Limburg? Natuurlijk kan dat:
Transgender Limburg, onderdeel van COC Limburg:
Bogaardenstraat 43
6211 SN Maastricht
043-3218337
transgender@coclimburg.nl

10450765_10152799052746968_4026600566823622369_n