Transgenderavond


Evenementgegevens


Dit is een gezelligheidsbijeenkomst van en voor transgenders en partners van transgenders. Hier kunnen we elkaar ontmoeten in een openbare en tevens ongedwongen omgeving, waar we onder het genot van een kopje koffie of drankje gewoon gezellig kletsen, ervaringen uitwisselen, vragen stellen of tips krijgen (of geven). Maar het belangrijkste van deze avond is dat je gewoon jezelf kunt zijn.

We zullen op woensdag 4 augustus weer bij elkaar komen, maar LET OP!… in verband met de PRIDE AMSTERDAM op een andere plek dan gewoonlijk, nl. in het restaurant van The Student Hotel aan de Wibautstraat 129, 1091 GL Amsterdam.
Vanaf 17:45 uur verzamelen we in de bar van The Student Hotel en om 18:30 uur hebben we een tafel gereserveerd in het restaurant.
Door de beperkte mogelijkheden moet je je wel van tevoren uiterlijk maandag 2 augustus via de mail opgeven: [email protected].
Hierna blijven we in de bar of het restaurant van The Student Hotel. De avond duurt tot de laatste deelneemsters vertrokken zijn.

Meer informatie en contactgegevens vind je op onze website.

Facebook event