Transgendercafé Roze Huis


Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 9 september 2021 tot en met 24 december 2021. De eerstvolgende keer is op 14 oktober 2021 20.00


Mensen ontmoeten met vergelijkbare ervaringen is voor velen belangrijk en ook gewoon leuk. Daarom komen wij maandelijks samen.

Iedere tweede donderdag van de maand en iedere vierde vrijdag van de maand komen we vanaf 20:00 samen in het Roze Huis, St. Anthoniusplaats 1 in Nijmegen.

Aanmelden is verplicht, en andere voorwaarden
In verband met het coronavirus zijn er wat voorwaarden:
– Er mogen maximaal 11 bezoekers komen (inclusief vrijwilligers).
– Je mag alleen komen als je geen last hebt van verkoudheidsklachten, kortademigheid, koorts. Hier wordt bij de ingang ook naar gevraagd.
– We verwachten dat iedereen zich aan de 1,5-meter-afstandsregel houdt.

Aanmelden moet via de inschrijvingenpagina. Kan je toch niet komen? Annuleer je aanmelding via de inschrijvingenpagina, dan kan iemand anders je plaats nemen.

Hoe ziet een avond er uit?
Onze bezoek(st)ers zijn heel divers. Een leuke mix van transgenders, trans mannen, trans vrouwen, non-binaire mensen, queers, crossdressers, mensen op een zelf-ontdekkingsreis en vaak ook partners, familie en vrienden. De leeftijden lopen uiteen. Iedereen is welkom. Wat je draagt en of je je in een hokje thuis voelt maakt niet uit.

De gastvrouw, gastheer, gastmens
Ben je nieuw en vind je het spannend of heb je vragen? Dan kun je contact met onze gastmensen opnemen. Zij kunnen je vragen beantwoorden, je aan de groep introduceren en zorgen dat je niet alleen de drempel over hoeft.

De gastmensen zijn je aanspreekpunt bij je eerste bezoek aan het transgendercafé, om eens gezellig te kletsen met een drankje aan de bar, je vragen te beantwoorden en je voor te stellen aan de andere dames/heren/etc, zodat je je thuis zult voelen in ons gezellige café.

Niets moet en er zijn geen verplichtingen. Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op.