GEANNULEERD Transgendercafé


Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 11 november 2021 tot en met 13 oktober 2022. De eerstvolgende keer is op 10 februari 2022 20.00

  • Locatie: Nijmegen | Café De Opstand
  • Categorieën: , , , , , , ,
  • Toekomstige data:

Mensen ontmoeten met vergelijkbare ervaringen is voor velen belangrijk en ook gewoon leuk. Daarom komen wij maandelijks samen op verschillende locaties. Je hoeft je voor geen van deze activiteiten van te voren aan te melden. Bij de cafés is het vertonen van een coronapas QR-code verplicht (of iets vergelijkbaars). Zie de kalender voor de eerstvolgende caféavonden.

Iedere tweede donderdag van de maand komen we vanaf 20:00 samen in Café De Opstand in de Van Welderenstraat 104 in Nijmegen. Dit is een publieke locatie waar ook andere mensen komen.

Hoe ziet een avond er uit?
Onze bezoek(st)ers zijn heel divers. Een leuke mix van transgenders, trans mannen, trans vrouwen, non-binaire mensen, queers, crossdressers, mensen op een zelf-ontdekkingsreis en vaak ook partners, familie en vrienden. De leeftijden lopen uiteen. Iedereen is welkom. Wat je draagt en of je je in een hokje thuis voelt maakt niet uit.

De gastvrouw, gastheer, gastpersoon
Ben je nieuw en vind je het spannend of heb je vragen? Dan kun je contact opnemen met onze gastpersonenZij kunnen je vragen beantwoorden, je aan de groep introduceren en zorgen dat je niet alleen de drempel over hoeft.

De gastpersonen zijn je aanspreekpunt bij je eerste bezoek aan het transgendercafé, om eens gezellig te kletsen met een drankje aan de bar, je vragen te beantwoorden en je voor te stellen aan de andere dames/heren/etc, zodat je je thuis zult voelen in ons gezellige café.

Niets moet en er zijn geen verplichtingen. Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op.

Website