Tropical middag/avond


Evenementgegevens


Zaterdag 31 juli organiseert Stichting Transgenders NH een gezellige openbare Tropical middag/avond bij Alonso’s Café. De tent wordt sfeervol versierd met echte palmbomen en lampionnen om het geheel compleet te maken. Met het geluid van Caribbean muziek en een overheerlijk koud buffet brengen we de middag op een zonnige manier met elkaar door om vervolgens verder te gaan met Alonso’s LHBT Café avond. Maar… ook al zijn we gevaccineerd we gaan geen snel testen doen. Dat houdt in dat we nog wel tafel gebonden zitten op afstand. Maar dat hoeft de pret niet te drukken. Het zou leuk zijn als iedereen in hele fleurige kleuren kleding komt. De kosten voor deze party met buffet zijn € 17,50 p.p. ( excl.de drankjes ) Kies je liever alleen voor de LHBT avond dan kan dat natuurlijk ook.

Voor deze middag/avond kun je je alleen opgeven via e-mail van Miluska
[email protected] {Dus niet appen.} Geef op met hoeveel personen je komt en of je mee wilt doen met het buffet. Inloop vanaf 16:00 uur tot ??????

Heb je je opgegeven voor het buffet dan krijg je een mail met de betaal gegevens toegezonden. Je staat pas na betaling officieel op de gastenlijst.

Parkeren gratis voor de deur.

Facebook