AFGELAST T&T avond TG040 – tot nader order


Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 2 januari 2021 tot en met 5 juni 2021. De eerstvolgende keer is op 6 maart 2021 20.00


Onder de huidige covid-19 maatregelen gaan de TG040 avonden niet door.

Voor de komende maanden zullen we de situatie steeds opnieuw bekijken.


De eerste van de maand, dus… TG040 is weer actief! We gaan gewoon door met onze T&T-avonden (reserveren verplicht), middagactiviteiten en “Eten in het Wild”.

Het valt op, dat de reserveringen de hele maand door binnendruppelen. Blijkbaar is een apart berichtje om de avond aan te kondigen nauwelijks nog nodig!

Middagactiviteit
Wat wel nodig is, is vermelden wat er ‘s middags te doen is, want dat is elke maand anders.

Let op: de middagactiviteit staat los van de reservering voor de T&T-avond. Dus ook als je meedoet met de middagactiviteit, moet je je voor de T&T-avond apart aanmelden.

Website


Je hebt van jezelf ontdekt dat je je niet helemaal thuisvoelt in het hokje “man”of “vrouw”, maar misschien weet je niet helemaal wat je ermee aan moet. Schaam je er in ieder geval niet voor, want met naar schatting 400.000 anderen in Nederland ben je echt niet de enige. Waarschijnlijk wil je ook weleens andere transgender mensen ontmoeten. Dat kan! De T in “TG040” staat voor Transgender. En of je nou travestiet, crossdresser of transseksueel bent… het maakt eigenlijk helemaal niks uit, je bent van harte welkom.

Je staat niet alleen
Als je eens met anderen wilt praten en je ervaringen wilt delen, op zoek bent naar tips of gewoon vragen wilt stellen aan anderen, kom dan op de eerste zaterdag van de maand eens naar Wijkgebouw Gestel. Dat is best eng he? Dat enge verdwijnt al na 10 minuten en voor je het weet sta je gewoon gezellig met iemand te praten en heb je gewoon een hele leuke avond.

Als je drempelvrees hebt, leg dan eerst eens per mail contact met één van ons. Onze gastvrouwen stellen zich voor op deze site. Kijk eens met wie jij denkt een beetje een klik te hebben en misschien kun je met die persoon eens afspreken bij ons in Eindhoven. Als je komt… kom dan lekker hoe jij wilt. En als je je hier wilt omkleden, dan kun je gebruik maken van de kleedruimte… geen probleem!

Transgender mensen ontmoeten
T&T-Avonden hebben niets met thee te maken. Maar dat had je allang door toch? T&T-Avonden worden op verschillende plaatsen in het land georganiseerd. In Eindhoven hebben we ervoor gekozen om dit eens per maand te doen, en wel op de eerste zaterdag van de maand. Onze avonden staan wijd en zijd bekend als de gezelligste van het land. 🙂

We hebben elke maand de beschikking over een mooie zaal in een wijkgebouw, niet ver buiten de binnenstad van Eindhoven. Er is meer dan voldoende parkeergelegenheid. In het wijkgebouw hebben we een heel gezellige ruimte met een bar, sfeervolle verlichting en leuke muziek. Daarnaast is er een kleedruimte waar je je rustig kunt verkleden.

Het doel van een T-avond is gewoon lekker jezelf kunnen zijn, leuke transgender mensen ontmoeten en ervaringen uitwisselen. Vaak kun je ook hun familieleden leren kennen. Elke maand zijn er wel één of meerdere partners of familieleden van transgender personen te vinden. Iedereen die iets met travestie of transseksualiteit van doen heeft, daar sympathie of belangstelling voor heeft is bij ons welkom. Veel mensen komen regelmatig met hun partner (echtgenote, vriendin), of ze nemen een keer vrienden, buren, kennissen of collega’s mee.

Kosten
De entreeprijs is € 7,50, je mag één introducé(e) gratis mee naar binnen nemen (bijv. partner, ouder, kind, begeleider). Je mag helaas géén ander transgender persoon gratis meenemen. (Anders gaan er mensen voor de ingang spontaan trouwen om € 7,50 uit te sparen. 😉 ) Overigens kun je lang niet altijd zien of iemand transgender is, we vertrouwen hierin dus ook op jullie eerlijkheid.
Kom je met meerdere introducé(e)s, dan moeten de tweede, derde, enzovoort wèl gewoon entree betalen.

Website

Voorproefje?